reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
O kurde to sporo tej maści idzie na to co?Pytam bo to nie tak tania ta maść?
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Nam wystarczyła zwykła oliwka Bambino. Po kapieli smarowalam główkę, nakładałam czapeczkę, i później ładnie się wszystko szczoteczką wyczesało
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Oliwka to ja znam te metodę ale wolałabym innym sposobem tak by nie natłuszczac aż tak bardzo główki
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
no nie jest tania, ja płaciłam 40 zł a jest jej zaledwie 30 ml, ale nie trzeba jakoś grubo nakładac, tym bardziej że dopiero zaczyna sie robić. Ja oliwki nie polecam, wydaje mi się zbyt tłusta, a przecież ciemieniuszka to jakby tłuszcz...
ja właśnie dziś byłam z Frankiem u lekarki, bo ma jakieś plamki na rączkach i to chyba AZS, wiec mleczko zmieniamy na bebilon pepti, nie ma tego dużo ale lepiej dmuchać na zimne..
akurat dzis rozmawiałam z lekarką co robić jak sie robi ciemieniucha, to powiedziała że oliwką główki lepiej nie smarować, bo może byc jeszcze gorzej, poradziła myc główkę szamponem oilatum i delikatnie wyczesywać
akurat dzis rozmawiałam z lekarką co robić jak sie robi ciemieniucha, to powiedziała że oliwką główki lepiej nie smarować, bo może byc jeszcze gorzej, poradziła myc główkę szamponem oilatum i delikatnie wyczesywać
To kup olejuszkę. Wczoraj zaplaciłam za nią 25 zł.
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
a ja dostałam tylko różowy. i nie miałam tam tego. Wiedziałam ze mnie oszukali bo dali mi z drugiego tylko maść alantan- a ja jej nienawidzę !!