reklama
tak bakaalia z kupką jak dziewczyny piszą; wazne żeby ja obserwować bo nie może być za bardzo śluzowa i bez niteczek czerwonych kri- wtedy to trzeba powiedzieć pediatrze bo moze to wskazywać na alergię pokarmową, ale taka luźna żółta kaszkowata jest OK.
Gabrys odpadniecie to pewnie nie problem w terminie-każdy indywidualnie, ale brzydki zapach nie powinien byc. Psikasz octeniseptem? Musisz koniecznie utrzymywac w mega suchości, jesli kąpiesz małą uważać a jak zamoczysz to potem spirytusem lub octeniseptem zasuszyć i nie przykrywać pampersem!!!
Gabrys odpadniecie to pewnie nie problem w terminie-każdy indywidualnie, ale brzydki zapach nie powinien byc. Psikasz octeniseptem? Musisz koniecznie utrzymywac w mega suchości, jesli kąpiesz małą uważać a jak zamoczysz to potem spirytusem lub octeniseptem zasuszyć i nie przykrywać pampersem!!!
Kurcze.. Przykrywalam pampersem tak, używam octaniseptu.. Zastanawiam sie tylko, czy mogę nim psiknac tam do środka jakby? Czy tylko dookoła?tak bakaalia z kupką jak dziewczyny piszą; wazne żeby ja obserwować bo nie może być za bardzo śluzowa i bez niteczek czerwonych kri- wtedy to trzeba powiedzieć pediatrze bo moze to wskazywać na alergię pokarmową, ale taka luźna żółta kaszkowata jest OK.
natalia_eg
Fanka BB :)
Gabryś nie odrywaj i psikaj naokoło i do środka. Jak się trzyma na takiej "niteczce" to lada moment odpadnie, ale trzeba pozwolić naturze się go pozbyć
fazerkamm
dokładnie tak jak piszę natalia nie wolno oderwać pępka.. on sam odpadnie! dzisiaj jutro już będzie po pępuszku
Dorotka_23
Gabryś ja bym pokazała lekarzowi albo położnej, bo to, że się rusza i jest zaschnięta krew to ok - ja ją zmywałam patyczkiem do uszu po spryskaniu actaniseptem.
Natomiast to, że jest śliski i brzydko pachnie to może być jakaś infekcja...
Natomiast to, że jest śliski i brzydko pachnie to może być jakaś infekcja...
livastrid
2010 & 2012
raczej na bank to infekcja.
Takie cos mialam u malej, smierdzialo potwornie, zanim czesc zasuszona odpadla to pod spodem bylo sliskie, wkolo czerwone i opuchniete. Jak odpadlo zasuszone cos to przemywalam pepek srodkiem aseptycznym, opuchniecie szybko zeszlo, zbierajacej ropki pozbylam sie w ciagu trzech dni.
Takie cos mialam u malej, smierdzialo potwornie, zanim czesc zasuszona odpadla to pod spodem bylo sliskie, wkolo czerwone i opuchniete. Jak odpadlo zasuszone cos to przemywalam pepek srodkiem aseptycznym, opuchniecie szybko zeszlo, zbierajacej ropki pozbylam sie w ciagu trzech dni.
reklama
ewelina26k
Dorotka a to wiązanie chusty nie ejst trudne? na filmiku dla mnie magia a chcę sobie kupic bo bartuś już coraz więcej uwagi potrzebuje