reklama
darinia
Entuzjast(k)a
PM- nam czasem też coś się przedostanie na zewnątrz ale to moja wina bo czasem za słabo zapnę bo nie chce żeby ją uwierało potem jak śpi na boczku to czasem coś wycieknie ale to nie dlatego że ma pełno tylko że mama źle zapięła teraz kupiłam dwie paki 3 takie jumbo packi jak 2 się skończą to 3 wypróbujemy
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Hmmm... Tymona uczuliła oliwka Nivea Baby... Na razie wysmarowałam go Oilatum, zobaczymy...
Dziewczyny, wydaje mi się, że już mu się zaczyna ciemieniucha - czy tylko oliwką smarować? (mam jeszcze oliwkę Penaten, ale chcę ją zacząć używać, jak zejdą plamki uczuleniowe po tamtej).
Aha - i schodzi mu skóra z brzuszka i ud jak po opalaniu, ale miejsca, z których zeszła nie wyglądają na podrażnione... Czy którejś z Was dziecko tak miało???
Dziewczyny, wydaje mi się, że już mu się zaczyna ciemieniucha - czy tylko oliwką smarować? (mam jeszcze oliwkę Penaten, ale chcę ją zacząć używać, jak zejdą plamki uczuleniowe po tamtej).
Aha - i schodzi mu skóra z brzuszka i ud jak po opalaniu, ale miejsca, z których zeszła nie wyglądają na podrażnione... Czy którejś z Was dziecko tak miało???
ninja, oilatum się nie smaruje tylko dodaje do wody do kąpieli. A jeśli już smarujesz, to należy to spłukać wodą, ale to już przy bardzo przesuszonej skórze się stosuje. A skóra będzie się łuszczyć, to normalne.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
my tez jutro idziemy do lekarza bo Kondzik ma straszne odparzenie a nic nie pomaga:-(
mrowa donieś co ci lekarz doradził, bo mi tak żal tej małej pupy, a poprawy nie widać
ja dziś wróciłam do pampersów 1, bo one mają tą powłokę chroniącą przed kupą i dopóki ich używaliśmy pupa była piękna.. nie wiem czy to coś pomoże... no i mam jeszcze dwie paki 2 (dostałam w prezencie), więc szybko do 3 nie dojdziemy..
reklama