reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ja też Tymona zostawiam ale tylko wtedy, jak na świeżo zrobi siku
Aha - już powoli zaczynam rozpoznawać, czy za chwilkę będzie siku i nawet już łapię tą fontannę , haahahahahaahaha
Aha - już powoli zaczynam rozpoznawać, czy za chwilkę będzie siku i nawet już łapię tą fontannę , haahahahahaahaha
skaba1
sierpień'05 marzec'08
tak tak ja wczoraj zaliczyłam dwa siki i kupkę na moją sukieneczkędzieki dziewczyny to będziemy próbować dalej - a z tym wietrzeniem to czasami ją tak zostawiam bez pieluszki i wtedy często lubi puścić sobie jakąś kupkę albo siuśki
skaba1
sierpień'05 marzec'08
tak moze tak byc i jeszcze moze ropa podchodzic ale nic z tym nie rób nie wyciskaj ani nic podobnego później samo zniknie
uff mrówa dzięki:-) przeraziła mnie ta wielkość..
kiedys mierzylo sie blizne po tym zczepieniu i jak byla za mala to szczepili jeszcze raz. teraz juz nie szczepia drugi raz nawet jak nie ma bliznyja nawet słyszałam że jak się ropa nie zbierze to maleństwo musi być"doszczepiane" jakby na nowo
dziewczyny używacie już pampersów 3 czy jeszcze 2?
Kurcze bo ostatnio mojej Małej ciągle coś "wylatuje' z tego pampersiora. I za każdym razem sprawdzam czy dobrze zapięłam (pilnuję się bardzo) a tu guzik.
A wczoraj napoczęłam nową megapakę 2 Jump Puck.
Kurcze bo ostatnio mojej Małej ciągle coś "wylatuje' z tego pampersiora. I za każdym razem sprawdzam czy dobrze zapięłam (pilnuję się bardzo) a tu guzik.
reklama
Ja ciagle uzywam od 2 do 5 kg te najmniejszedziewczyny używacie już pampersów 3 czy jeszcze 2?