a co z kosmetykow zamierzacie kupic?
Przyłączam się do pytania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co z kosmetykow zamierzacie kupic?
Ja uważam że z kosmetykami dla maluszka trzeba uważać i nie przesadzać bo jakby nie patrząc to sama chemia
ja planuję zakupić: Oliatum do kąpieli, Alantan do smarowania tyłeczka, oczywiście chusteczki nasączone do wycierania i krem z wysokim filtrem... to na początek a później zobaczę
Ja narazie mam: Oilatum do kąpieli, chusteczki nawilżające, Sudocrem, Linomag zastanawiam się co jeszcze właśnie...
Alis ja dokładnie stawiam na ten sam zestaw co wymieniłaś. Jeszcze do tego najwyżej alantan, sól morską do noska i 2 kremy z filtrem - 30 i 50 na upalne dni. Więcej chemii w małego nie zamierzam paćkać bez potrzeby.
Ja jestem normalnie zawalona sudocremem, bo przy każdej wizycie u dra dostajemy reklamówkę gratisów i sudocrem jest ZAWSZE. Na pewno nie będę musiała kupić ani jednego słoiczka:-)