Aaaa i rekordową ilość kupek (5) zrobiła kilka dni temu, ale to chyba od arbuza i borówek, bo wtedy nic innego jeść nie chciała tylko owoce, zawrotną ilość. No i ząbek się przebijał, więc też mógł mieć w tym swój udział.
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
jak nic musze zmienic nick, bo jakos tak gownianie sie kojarzy... hehe popytam tutaj o jakies probiotyki bez recepty
aniez
Fanka BB :)
Zielona- można to podawać już niemowlakom, tu masz trochę informacji http://dziecko24.pl/artykul/219/4/D...piej-dzialajacy-oslonowo-w-antybiotykoterapii ważne jest, żeby to był Dicoflor 30 dla dzieci i niemowląt, doz.pl ma dobrą cenę, w aptece to 'chodzi' po 35 zeta 30 sztuk (te paczki po 10 sztuk są nieopłacalne), jeśli to nie kłopot najlepiej niech Ci wrzuci ze 2 paczki, podajesz 1 ampułkę dziennie rozpuszczoną w płynie (ja dosypuję młodemu do wody). Dicoflor zmniejsza też ryzyko alergii, więc jeśli qupsztale są na podłożu alergicznym, też może pomóc.
Dobry na biegunki jest też Enterol http://www.enterol.pl/ przy ostrej biegunce właśnie to podawałam (jak B. miał rota), ale mój nie chce tego pić, bo drożdżami 'jedzie', z tym że faktycznie szybko działa.
Każdy jogurt ma jakiś szczep baklerii, najlepiej jeśli są to bakterie L.actobacillus casei, L.actobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum tu masz więcej info www.we-dwoje.pl/jogurt;-;bakterie;probiotyczne,artykul,1042.html te bakterie mają za zadanie przyczepić się do śluzówki i wspomagać trawienie, jednocześnie stanowiąc barierę ochronną organizmu.
Dobry na biegunki jest też Enterol http://www.enterol.pl/ przy ostrej biegunce właśnie to podawałam (jak B. miał rota), ale mój nie chce tego pić, bo drożdżami 'jedzie', z tym że faktycznie szybko działa.
Każdy jogurt ma jakiś szczep baklerii, najlepiej jeśli są to bakterie L.actobacillus casei, L.actobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum tu masz więcej info www.we-dwoje.pl/jogurt;-;bakterie;probiotyczne,artykul,1042.html te bakterie mają za zadanie przyczepić się do śluzówki i wspomagać trawienie, jednocześnie stanowiąc barierę ochronną organizmu.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
dzieki ci dobra kobieto. jutro lece na zakupy to moze cos takiego wsrod dziadostwa chemicznego dostane
dziewczyny mam pytanie - planujemy wyjazd zagraniczny i Pani dr mówiła, żeby dwa tygodnie wczesniej zaczac podawac Julce probiotyk - coś o osłoni ją przed akcjami żołądkowymi - i coś co nie pozwoli jej się odwodnić na wyjezdzie - macie coś takiego do polecenia..
Dziewczyny te które były w ciepych krajach podawałyście coś takiego??
Dziewczyny te które były w ciepych krajach podawałyście coś takiego??
nie a gdzie się wybierasz ?
wyżej było o probiotyku możesz ten kupić co laski polecały że dośc tani i go dużo .
widzisz aniam - to jest największy problem bo jeszcze nie zdecydowaliśmy - czekamy na fajną oferte last - kóra powali nas na kolana
aniez - o takie ampułki chodzi
Dicoflor 30, kapsułki, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Dicoflor 30, kapsułki, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Nata ja nigdy nie podawałam, ani Igorowi ani Alicji. Zawsze biorę ze sobą, tak na wszelki wypadek, ale jak do tej pory nie było potrzeby.
reklama