reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

dziewczyny dzięki za troskę.Niuni od tamtej pory więcej krost nie wyszło.A prawie wszystkie już zasuszyłam.Wydaje mi się,że to była alergia kontaktowa...Ale w szoku jestem rozmiarów i ilości krostek...Natalka zawsze miała problemy ze skórką ale żeby aż tak:-:)-:)-(No nic najważniejsze,że kryzys zażegnany:sorry:
JESZCZE RAZ DZIEKUJE

reklama
ciesze sie bardzo, że wszystko sie dobrze skończyło...Nie pomyślalabym że mozna aż tak zareagowac na niewyprane ubranko...masakra...biedna Natalcia....Wycałuj ja mocno i ZDRÓWKA !!!

u nas powrót alergii, atopowa skóra odpoczęła i dawaj... znowu :(((. Popękały Olci płatki uszu, krostki na rączkach i pod zgięciami kolanek :(((. Przypuszczam że to sprawcą jest mąka bezglutenowa. Przez kilka dni jadła chlebek który jej upiekłam. Cholera jasna co mój dzidziuś ma jeść :/? Tego nie! tamtego nie! Ola chce jeść :(

My też mamy znów problem ze skórą:(Miało być uczulenie na chemikalia,jakieś ale jakie ?Przeszło na chwilę i znów a nie używamy nadal kosmetyków na które myśleliśmy że mały jest uczulony.Znów liszaje na policzkach,do tego sucha skóra na główce,podobna jak ciemieniucha.Nie wiem już co robić czym smarować,w czym kąpać i co używać do sprzątania.Teraz odstawiliśmy też winogrona z diety małego i jakby trochę zeszło ale na kilka dni.Chyba czeka nas wizyta u dermatologa:(

hejka!
a my mamy problem z cipunią...pojawiły się na niej czerwone krosteczki takie połozone blisko siebie niemal jedna na drugiej...spotkałyście się z czyms takim?

Czy ktoś się może orientuje czy są jakieś kremy/balsamy/mleczka na słońce z Musteli z filtrem mniejszym niż 50? Dla dzieciaczków oczywiście ;-) Bo chciałam kupić jakiś Olci, ale na Allegro jak patrzyłam to tylko z 50 widziałam.

a kup cos tanszego... albo i wcale z filtrem tylko na plazy moje smaruje na ulicy nigdy w koncu D3 jakos sie musi tworzyc a jak zafiltrujesz to nie ma jak

reklama
No ja właśnie chciałam kupić coś z mniejszym filtrem, a pytam o mustelę bo teraz używam kremów z tej serii i jestem bardzo zadowolona, Ola ma ładniejszą buźkę po nich, a miała problemy - zaczerwienienie chyba od mrozów, do tego suchość itp A jednak chcę czymś smarować bo Ola ma delikatną skórę, jak przyjdzie lato to nie chciałabym, żeby jej się coś porobiło.

Do góry