reklama
klaudia011
Fanka BB :)
u nas reklamy też bardzo się podobają...i podobnie jak u Lucy jak jakąś usłuyszy to potrafi z kuchni czy z innego pokoju przybiec przed telewizor
Dlatego prawie cały dzień słuchamy radia ;-)
Dlatego prawie cały dzień słuchamy radia ;-)
mamjakty
styczniówka 2009
Moja Ola niestety tv jest mocno zainteresowana, raczej jak leci to jest wpatrzona i to dość mocno momentami, zwłaszcza jak leci jakaś muzyka, bajka, reklama też Rano jak ją już przebiorę to celowo sadzam przed tv, wtedy mogę iść do toalety Chociaż ostatnio i tak się wycwaniła i bajki już na nią nie działają
u nas to samo, biegnie pod telewizor i tam sterczy. Nie reaguje na nic.Mnie dobija to że jak tv włączone to Olcia lubi przyklejać nos do ekranu
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Dziewczyny mam problem, bo Lena jak się budzi ma mokrą głowke (na stronie na której lezy) i jednocześnie mokrą płaską poduszeczkę. Czy macie podobny problem, poszewka jest bawełniana, ale wypełnienie syntetyczne - czy może sa poduszki z bawełnianym wypełnieniem.
Dotyczy to snu nocnego jak i popołudniowych drzemek
Dotyczy to snu nocnego jak i popołudniowych drzemek
izkab
matka wariatka
Kuleczko - nie pomogę, bo Karolka bez poduszki śpi... no i ona śpi praktycznie tylko w bodziku i pajacu bez przykrycia (jak ją przykryję, to po paru minutach jest odkryta, a ja w nocy spię i nie latam jej przykrywać ), a u nas 20 stopni jest - raczej nie ma możliwości spocenia się
klaudia011
Fanka BB :)
kuleczko ja kiedyś pisałam że Filip się strasznie pocił, właśnie tak samo jak Ty to opisujesz...ja zmniejszyłam ilość Wit D i u nas wszytko minęło...
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Kuleczko - Ola w dzień i po kąpieli śpi na tej cienkiej podusi ale nie poci się, może faktycznie ma to związek z tą witaminką D