reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

Albo ja jeszcze śpie albo mam biorytm do bani ale nie wiem gdzie dokładnie te placki powstaja...Na pośladkach nie ma zapięć:confused: Oj źle dziś ze mna....

reklama
Albo ja jeszcze śpie albo mam biorytm do bani ale nie wiem gdzie dokładnie te placki powstaja...Na pośladkach nie ma zapięć:confused: Oj źle dziś ze mna....

:-D:-D może ze mną coś nie teges w kazdym razie to na bocznej części pośladków tam gdzie chowa się ta część od przedniej części pampersa "przy zapięciu" czyli prawie na pośladku ale z boku a że moja misia ma dupinkę straaasznie maleńką to to zapięcie (wewnętrzne) chowa jej się do połowy dupinki :-p

No mogłoby to by od zapięcia...może jakieś odparzenie?Albo przeciekło raz czy dwa i skóra z moczem od razu reaguje...w tym miejscu lubią sie też pojawiać uczulenia pokarmowe...ciężko stwierdzić bo sama napisałaś że Karolcia w żłobku je wszystko.....ale najszybciej od mleka krowiego...tylko że wtedy są też kolanka, łokcie i policzki...
Niech sie wypowiedzą bardziej doświadczone mamy....

reklama
tak lepiej wczoraj podjechałam z nim do lekarki go osłuchać bo zaczął pokaszliwać,ale okazało się że to przez katar...dała dam jeszcze inne kropelki..i w sumie wczoraj kropiliśmy dwa razy i dzisiaj o niebo lepiej :-)

Do góry