reklama
Albo ja jeszcze śpie albo mam biorytm do bani ale nie wiem gdzie dokładnie te placki powstaja...Na pośladkach nie ma zapięć Oj źle dziś ze mna....
może ze mną coś nie teges w kazdym razie to na bocznej części pośladków tam gdzie chowa się ta część od przedniej części pampersa "przy zapięciu" czyli prawie na pośladku ale z boku a że moja misia ma dupinkę straaasznie maleńką to to zapięcie (wewnętrzne) chowa jej się do połowy dupinki
No mogłoby to by od zapięcia...może jakieś odparzenie?Albo przeciekło raz czy dwa i skóra z moczem od razu reaguje...w tym miejscu lubią sie też pojawiać uczulenia pokarmowe...ciężko stwierdzić bo sama napisałaś że Karolcia w żłobku je wszystko.....ale najszybciej od mleka krowiego...tylko że wtedy są też kolanka, łokcie i policzki...
Niech sie wypowiedzą bardziej doświadczone mamy....
Niech sie wypowiedzą bardziej doświadczone mamy....
klaudia011
Fanka BB :)
Kurczaki u nas katar straszny..Fifcio okropnie się męczy..
Mamjakty jak buziaczek Oleńki?? Zniknęły te siniaczki??
Mamjakty jak buziaczek Oleńki?? Zniknęły te siniaczki??
mamjakty
styczniówka 2009
Biedny Fifcio :--( Katar - a sio! ;-)
Ola nadal ma takie sine poliki, ale odkąd częściej nawilżam w dzień to jakby bledsze są i mniejsze..
Ola nadal ma takie sine poliki, ale odkąd częściej nawilżam w dzień to jakby bledsze są i mniejsze..
klaudia011
To pewnie wszystko pięknie z czasem zniknie :-)
mamjakty
styczniówka 2009
Mam taką nadzieję :-)
A jak tam katarek Fifiego? Lepiej coś?
A jak tam katarek Fifiego? Lepiej coś?
reklama
klaudia011
tak lepiej wczoraj podjechałam z nim do lekarki go osłuchać bo zaczął pokaszliwać,ale okazało się że to przez katar...dała dam jeszcze inne kropelki..i w sumie wczoraj kropiliśmy dwa razy i dzisiaj o niebo lepiej :-)