reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

kurcza a Fifcio zaczal sie strasznie pocic ...zawsze po spaniu wloski mokre..myslicie ze to normalne?
w mieszkaniu nie grzeje ale ciepło mamy...
Klaudia u mnie w przedszkolu są takie dzieci, które ledwo przebiegną pół metra i już mokre...są takie typy...A nie ma ktoś tak w Twojej rodzinie, że bardziej się poci, to często też uwarunkowane dziedziczeniem;-)

reklama
no tak mój mąż ma taką skłonność zwłaszcza jak śpi ;-) wiec moze Filip to po nim ma...! Żadnych innych niepokojacych objawów nie ma więc moze faktycznie taki jego urok...ale ja oczywiscie sie musiałam zestresować ;-)

odpusc sobie tego kupala.. robaki to najmniejsze prawdopodobienstwo... dziecko chore to jak ma wygładac.. niewyspane przez katar a i pewnie za ciepło ma w pokoju w nocy... poiczekaj az wyzdrowieje i wtedy mu morfologie zróbi mocz jak juz bardzo bedziesz spanikowana

Lucy moj tez ma since i nic z tym nie robie. Teraz jest mniej slonca i Bartek jest tez po chorobie. moze to od tego.
Za to jestem zalamana czym innym. Moje dziecko chodzi coraz pozniej spac. Usnal 10 minut temu :-( :-(

Celinko - a o której godzinie ma ostatnią drzemkę? może za późno? nam Ola ostatnio śpi w dzień dwa razy - między 9 a 10 i między 12 a 13 - a i tak budzi się ok 14, czasem bliżej 15 bawi się do 20-21 :baffled: wcześniej nie potrafiła 3 godzin wysiedzieć a teraz? :szok:

reklama
Do góry