reklama
Tośka super że waga rośnie ;D
Magds_S moze mała była za grubo ubrana dzisiaj było mega ciepło i sąsiadki syn też sie darł w niebogłosy bo mu za ciepło było
jak zdjeła czapke było ok Olcia dziś bez czapki leżała i spała 2 godz na tarasie tylko spodenki i body z długim rękawkiem plus cienki kock!
Magds_S moze mała była za grubo ubrana dzisiaj było mega ciepło i sąsiadki syn też sie darł w niebogłosy bo mu za ciepło było
jak zdjeła czapke było ok Olcia dziś bez czapki leżała i spała 2 godz na tarasie tylko spodenki i body z długim rękawkiem plus cienki kock!
aneta998
Fanka BB :)
Madzia i Dziusia to super ze po ,,uczuleniu,, nie ma sladu
ja tez rozszerzam po malu diete o zakazane potrawy i na razie odpukac nic sie nie dzieje
moze wiec to nie skaza????
Najwazniejsze ze Tosia systematycznie przybiera,moja Natalka tez grubaskiem nie jest
ja tez rozszerzam po malu diete o zakazane potrawy i na razie odpukac nic sie nie dzieje
moze wiec to nie skaza????
Najwazniejsze ze Tosia systematycznie przybiera,moja Natalka tez grubaskiem nie jest
Madzia_S
Matka Polka
Karolla pisze:Magds_S moze mała była za grubo ubrana dzisiaj było mega ciepło i sąsiadki syn też sie darł w niebogłosy bo mu za ciepło było
Właśnie absolutnie nie była za grubo ubrana. Ja ją rozebrałam, leżała w kurteczce i rajstopkach w gondoli. I sie darła. Może wie, co ją jutro czeka-szczepienie, 3 wkłucia. Sama jestem cała w strachu :.
blond
mama dwoch urwiskow
Antares77 pisze:No.Tosia waży 4640 czyli systematyczny wzrost wagi jest drobiazgiem ale sie cieszę, że nie waga nie spada.Mam nadzieej, ze pediatra podzieli mój entuzjazm
ale masz kruszynke moja to wazy 5800 a sa tej samej daty (to nie jest malo?)
reklama
kacha107 ja to po prostu leciutko jezdzilam palcem od oczka wzdluz noska w dol i w gore, jakies tam kanaliki byly niedrozne (ponoc czesto sie zdarza u takich malenstw), u Teo ropialy oba oczka i to tak ze czasami rano mial problemy z ich otworzeniem. A jakby nie pomoglo, to lekarz z pewnoscia przepisze Ci jakis specyfik odpowiedni dla takiego malenstwa.kacha107 pisze:tetka1 a czy to jakis konkretny masaz?jak to ma wygladac?czy poprostu lekkie uciskanie od oczka w dol noska?
Madzia_S a moze Marysia chciala sobie troche pojezdzic w wozku, a nie tylko "przebywac"? moj Tosiek jak za dlugo siedzi w wozku, to zaczyna sie od razu wiercic, ale jak ruszymy to jest git.
Podziel się: