reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
My nigdy nie zakładaliśmy. W szpitalu chciałam, bo myślałam, że tak trzeba ale wszystkie pielęgniarki i lekarze stanowczo odradzili, twierdząc, że dziecko zdrowsze będzie jeśli będzie bez czapki. Takie bobasy, którym się zakłada czapki bez potrzeby szybciej się przeziębiają i częściej chorują na zapaleie ucha. Iga póki co tylko raz na jesieni miała katar i mam nadzieję, że nie będzie więcej chorowała.

a dziewczyny na guzy dla naszych bobasow sa dobre kuleczki (globulki) homeopatyczne z arniki jak sie dziecko uderzy to daje sie co godzine trzy chyba kuleczki i naprawde nie ma guza

jest też taki krem z arniką firmy ATW i smaruje się tym kremem siniaki guzy i wybroczynki po upadkach. Ja to sama często stosuję bo mam tendencję do siniaczków.

reklama
:-Dalergie
my czapy raczej nie zakładaliśmy choc zawsze jak moja mama dzwonila to powtarzala ze mam zakladac na szczescie nie widziala hihih

Do góry