reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piekna mama :)))))))

Aaaa juz kumam-czyli balsam brązujący to balsam+samoopalacz. A Sopot Ziaja,który mam zamiar zakupić to właśnie balsam brązujący,a nie samoopalacz. Wiele osób go poleca-jak wypróbuje to zdam relację-może jutro podejdę do Rossmana i zakupię:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaa juz kumam-czyli balsam brązujący to balsam+samoopalacz. A Sopot Ziaja,który mam zamiar zakupić to właśnie balsam brązujący,a nie samoopalacz. Wiele osób go poleca-jak wypróbuje to zdam relację-może jutro podejdę do Rossmana i zakupię:-p

Oooo jak on jest w rossmanie to może ja też jutro po niego podskoczę!!!!!!

Ja chyba też sobie zakupię ten balsam brązującym bo jak się cieplej zrobi to będę straszyć bladością:szok:. A tym bardziej, że lubię być opalona. Kiedyś używałam Ziajki, fajna była i nawet niedroga.
Dziewczyny, a czy woskujecie może sobie nogi? Bo nie wiem czy można.

Ja chyba też sobie zakupię ten balsam brązującym bo jak się cieplej zrobi to będę straszyć bladością:szok:. A tym bardziej, że lubię być opalona. Kiedyś używałam Ziajki, fajna była i nawet niedroga.
Dziewczyny, a czy woskujecie może sobie nogi? Bo nie wiem czy można.

z woskiem trzeba uważać jeśli ktoś ma tendencje do żylaków ( chodzi o depilację łydek) a inne miejsca chyba nie są przeciwwskazane

Ja właśnie wyczytałam na moim kremiku ( Vichy normaderm) że zawiera kwas salicylowy...i sobie teraz odpuszczę jego używanie. Mam jakieś opory teraz. Przeżyję jakoś te 4 miesiące bez niego :)

Dziewczyny bo na tym balsamie "Sopot" jest napisane ,ze opalenizna wychodzi po 3-4h , dzis go kupilam i chce wyprobowac by cos przed slubem z soba zrobic, a nie wygladac jak trup i tak sie zastanawiam jak to jest z tym balsamem. I czy go sie normalnie rozsmarowuje jak zwykly balsam? Pytam bo zielona jestem w tym temacie.

Roznica jest taka, ze kremy czy balsamy brazujace lepiej sie rozsmarowuje niz samoopalacz. Co za tym idzie- mniejsze prawdopodobienstwo plam.
A ostatnio znalazlam na wizazu to:

balsam brązujący-WĄTEK ZBIORCZY(balsam vs samoopalacz, jak nakładać, kremy bez dha) - Forum Wizaz.pl
nie prawda ze lepiej się rozsmarowuje
to kwestia wyboru
balsamy są z reguły delikatniejsze
a plamy robią się jeśli skóra jest nieodpowiednio przygotowana do nałożenia tego typu kosmetyków
przede wszystkim zanim nałożymy balsam czy samoopalacz trzeba zrobić peeling całego ciała :happy:

Dziewczyny bo na tym balsamie "Sopot" jest napisane ,ze opalenizna wychodzi po 3-4h , dzis go kupilam i chce wyprobowac by cos przed slubem z soba zrobic, a nie wygladac jak trup i tak sie zastanawiam jak to jest z tym balsamem. I czy go sie normalnie rozsmarowuje jak zwykly balsam? Pytam bo zielona jestem w tym temacie.

Kochana przed smarowaniem peeling obowiązkowo
następnie nawilżyc ciało zwykłym balsamem
jak wsiąknie nałóż Sopot-pamiętaj o umyciu wewnętrznej strony dłoni i między palcami,bo zostaną brzydkie plamy(najlepsze są do tego chusteczki nawilżone:)
ja przed ślubem polecam Tobie opalanie natryskowe
efekt jak po wakacjach na Seszelach-warto:rofl2:
Opalanie natryskowe Air Brush - opalanie, Warszawa

Korba uważam tak samo jak Pati tzn przed ślubem zafundowałabym sobie opalanie natryskowe- napewno bedzie to lepszy efekt niz po balsamie..

hmm poczytam i poszukam gdzie w Poznaniu mozna sobie zafundowac :) Zawsze jakas nowosc :) A to opalanie natryskowe to pewnie tez lepiej pare dni wczesniej ?

reklama
Do góry