Aewea
Fanka BB :)
taknie rozumiem co napisała pani , ja sie pytam po prostu czy beta po 13 dniach da wiarygodny wynik ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taknie rozumiem co napisała pani , ja sie pytam po prostu czy beta po 13 dniach da wiarygodny wynik ?
No chyba nie jest taki głupi, wszyscy wiedzą, że trzeba zaklejać pępek.
na pewno da wiarygodny wynik ?
na pewno da wiarygodny wynik ?
plemniki w pochwie żyją ok miesiąc, wiec mogą zachaczyc o następna owulacje, zeob betę po 2 miesiącachna pewno da wiarygodny wynik ?
12 dni jakbym jutro poszla zrobic bete to bedzie 13 dniA ile dziś mija od tego incydentu ?
Dlatego ja nie zaklejam bo chce zajść. Po proszę męża jeszcze żeby mi palcem przytrzymał by nic nie wyleciałoNo chyba nie jest taki głupi, wszyscy wiedzą, że trzeba zaklejać pępek.
tak.da wynik wiarygodny beta po 13 dniach ?
a beta HCG to wogole jest wiarygodna? Znam przypadki, że pomimo negatywnego wyniku dalej była ciąża urojonaNie. Najbardziej wiarygodna jest po 281 dniach dokładnie