Aewea
Fanka BB :)
zgadnijcie kto obejrzał tiktoka - Klaudia przypadek, nie sądzęLink do: makemeup.sb on TikTok tak w temacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadnijcie kto obejrzał tiktoka - Klaudia przypadek, nie sądzęLink do: makemeup.sb on TikTok tak w temacie
bo wcześniej był post od Klaudii i tam udostępniła trochę za dużo swoich danych (imię i nazwisko), oraz miejscowośća czemu właściwie to Klaudia? jestem nowa w temacie i tak sobie śledzę te wątki z nią
Ojej, współczuję dobrze, że nie wysłała zdjęcia domu z zewnątrz, bo gracze geoguessr by już wszystko wiedzielibo wcześniej był post od Klaudii i tam udostępniła trochę za dużo swoich danych (imię i nazwisko), oraz miejscowość
Czepiacie się jej a może faktycznie poczeka do porodubo wcześniej był post od Klaudii i tam udostępniła trochę za dużo swoich danych (imię i nazwisko), oraz miejscowość
Albo pójdzie na usg w 6 miesiacu i powie że lekarz nic nie widzi bo dziecko jest na tyle duże że obraz może tego nie pokazać już czytałam takie wątki gdzieś.....Czepiacie się jej a może faktycznie poczeka do porodu
Nie wiem co trzeba mieć w głowieAlbo pójdzie na usg w 6 miesiacu i powie że lekarz nic nie widzi bo dziecko jest na tyle duże że obraz może tego nie pokazać już czytałam takie wątki gdzieś.....