reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Petting

nawet jeśli weslug lekarzy jak mówisz istnieje ryzyko (w co jakoś watpie) - to tak czy siak nie da ci to odpowiedzi czy przeniesienie spermy na placu do pochwy w twoim przypadku przyniosło zapłodnienie.
Jedyna odpowiedz da ci test ciazowy, a najlepiej beta.
każdy lekarz ci powie, ze jeśli masz watpliwości należy zrobić test.
A bete mogę już teraz zrobić 15 dni po czy poczekać jeszcze ?

reklama
Trochę głupio mówić na ,,ty ,, do osoby co nie znam , forma Pani jest formą grzecznościowa w moim oduczuciu nie każdy lubi jak zwraca się do niego bezpośrednia formą np ,; ty ,,. Rozumiem że nikt nie traktuje , bo widzę że tutaj macie duży spam ostatnio, ale chciałam tylko spytać i już nie będę zawracać głowy, pytałam również na innym forum to do dziś nie uzyskałam odpowiedzi więc stwierdziłam że nie będę się zamęczać i spytam dla spokoju .
dla świetego spokoju zwyczajnie zrób test w odpowiednim momencie i zagadka rozwiązana, a stres Zniknie.

Zrob poprostu test w dniu miesiaczki jesli nie przyjdzie I po klopocie . Masz moze 1 % szans zajscia w ciaze nawet moze mniej . Wiec raczej mozesz sie nastawic na negatyw . A nastepnym razem uwazajcie przy takich zabawach :)

Ale u mniez z tymi miesiączkami jest masakra 4 miesiace temu musiałam luteine brac , pozniej okazało się że mam wysoka prolaktune wiec czas 11 dni to umowny czas o dokonca nie wiem czy przyjdzie właśnie wtedy ....

Zrob poprostu test w dniu miesiaczki jesli nie przyjdzie I po klopocie . Masz moze 1 % szans zajscia w ciaze nawet nie mniej . Wiec raczej mozesz sie nastawic na negatyw . A nastepnym razem uwazajcie przy takich zabawach :)
Tak będziemy uważać, no cóż oby ten 1 procent nie był pozytywny w moim przypadku

Ale u mniez z tymi miesiączkami jest masakra 4 miesiace temu musiałam luteine brac , pozniej okazało się że mam wysoka prolaktune wiec czas 11 dni to umowny czas o dokonca nie wiem czy przyjdzie właśnie wtedy ....
Czy przyjdzie czy nie to zrob test w dniu miesiaczki I bedziesz wiedziala . Ja stawiam ze bedzie jedna kreska . Bo musialabys miec pecha I byc mega plodna zeby faktycznie sie udalo

reklama
A I jeszcze miec owulacje I plemniki partnera mega zywotne . Wiec malutkie prawdopodobienstwo ze wpadlas ale dla wlasnego spokoju mozesz w dniu miesiaczki ten plytkowy zrobic

Do góry