Tak zrobię oby negatywnyA I jeszcze miec owulacje I plemniki partnera mega zywotne . Wiec malutkie prawdopodobienstwo ze wpadlas ale dla wlasnego spokoju mozesz w dniu miesiaczki ten plytkowy zrobic
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Skoro jesteś 15 dni po tym pettingu, a okres masz mieć dopiero za 11 dni, to tym bardziej nie ma szans na ciążę. Owulacja jest ok. 14 dni przed miesiączką, nie zajdzjesz w ciążę 10 dni przed dniami płodnymi.Za 11 dni
I tak, 15 dni po ryzykownej sytuacji test już będzie wiarygodny.
Lady Loka
NIe musisz go robić, bo tu nie ma szans na ciążę, ale jak lubisz. Ja wolałabym sobie czekoladę kupić zamiast testu.Nigdy nie sadziałam ze beż stosunku będę robić test no ale cóż
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ale ogólnie szans przez petting czy po prostu brak szans przez to że nie był to dzień owulacji?NIe musisz go robić, bo tu nie ma szans na ciążę, ale jak lubisz. Ja wolałabym sobie czekoladę kupić zamiast testu.
MartaMarkry
chciałam dokładnie to samo napisać.Skoro jesteś 15 dni po tym pettingu, a okres masz mieć dopiero za 11 dni, to tym bardziej nie ma szans na ciążę. Owulacja jest ok. 14 dni przed miesiączką, nie zajdzjesz w ciążę 10 dni przed dniami płodnymi.
nie musisz robić, ale skoro się denerwujesz ze może być ciąża, to robisz go wyłącznie sla świetego spokoju.Nigdy nie sadziałam ze beż stosunku będę robić test no ale cóż
Lady Loka
Ale ogólnie szans przez petting czy po prostu brak szans przez to że nie był to dzień owulacji?
Brak szans przez to i przez to. 200%, że ciąży nie ma. 100%, bo z pettingu nie ma i drugie 100%, bo owulacji nie było.
Mama23?????
Ale ogólnie szans przez petting czy po prostu brak szans przez to że nie był to dzień owulacji?
[/QUOTE]
Przez brak dni plodnych I owulacji to teraz sa szanse faktycznie zerowe
reklama
Lady Loka
To dalej niczego nie zmienia, skoro od pettingu do miesiączki miną 3 tygodnie.Zle obliczyłam , o cholerka 22 stycznia
petting , a miesiaczka ma być za 7 dni