O
Olejniczak
Gość
naprawde ? a nawet jak to było podczas dni nie płodnych ?a beta po 13 dniach da wiarygodny wynik ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
naprawde ? a nawet jak to było podczas dni nie płodnych ?a beta po 13 dniach da wiarygodny wynik ?
taknaprawde ? a nawet jak to było podczas dni nie płodnych ?a beta po 13 dniach da wiarygodny wynik ?
Tak.naprawde ? a nawet jak to było podczas dni nie płodnych ?a beta po 13 dniach da wiarygodny wynik ?
da wynik wiarygodny beta po 13 dniach ?
ale jest mozliwosc ze jak on doszedl na siebie to ze on troche tej spermy dotknal i po jakis 10 inutach wprowadzil do pochwy te palce
No chyba nie jest taki głupi, wszyscy wiedzą, że trzeba zaklejać pępek.Gorzej, jak nie zakleił pępka to nawet on może być w ciąży
jutro będzie wynik beta 0,14 co to znaczy? Dlaczego w jednym laboratorium wynik wynosi 0,592, a innego dnia było <0.05Tak daj znać koniecznie
nie rozumiem co napisała pani , ja sie pytam po prostu czy beta po 13 dniach da wiarygodny wynik ?jutro będzie wynik beta 0,14 co to znaczy? Dlaczego w jednym laboratorium wynik wynosi 0,592, a innego dnia było <0.05
ja słyszałam, że to zaklejanie pępka nic nie daje bo sperma i tak przenika przez skóręNo chyba nie jest taki głupi, wszyscy wiedzą, że trzeba zaklejać pępek.