reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to objawy wczesnej ciąży?

reklama
No niby powinien być za dwa dni, patrząc na kalendarz. Mam ogólnie bardzo obfite i długo trwające miesiączki a ostatnio miałam bardzo krótko około 2 dni, i plamienie było małe i też nie czerwone a brązowe co mnie zdziwiło

Czasem miesiaczka wyglada inaczej i to nic zlego. Kobiecy organizm to nie zegarek ani maszynka. Ponoc okres zmienia sie raz na kilka lat. Kiedys nie mialas objawow pms, a teraz mozesz miec. Roznie bywa.

Poczekam na ten okres te dwa dni chyba
Słuszna decyzja.
A nawet jeśli sie nie pojawi to na luzie- okres ma prawo się spóźnić. Ale by rozwiać twoje obawy gdyby nie przyszedł to zrób sobie test.
Z porannego moczu. Wynik odczytuje się średnio po 3-5minutach- nigdy po godzinie i dłuższym odstępie.
Ale ... to moje zdanie- ja wykluczam u ciebie ciążę.

Do góry