G
guest-1716035268
Gość
normalne warunki, czyli ciepelko miały to sobie grzecznie czekałyale te plemniki do in vitro to sa w specjalnych warunkach przechowywane a u mnie było to podczas dni nie płodnych i normalne warunki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
normalne warunki, czyli ciepelko miały to sobie grzecznie czekałyale te plemniki do in vitro to sa w specjalnych warunkach przechowywane a u mnie było to podczas dni nie płodnych i normalne warunki
moge sie dowiedziec jak pani zaszła przez ten palec? jak to byłoplemniki w pochwie żyją ok miesiąc, wiec mogą zachaczyc o następna owulacje, zeob betę po 2 miesiącach
tak jak u Ciebiemoge sie dowiedziec jak pani zaszła przez ten palec? jak to było
Może po prostu musicie przejść na petting ?Dlatego ja nie zaklejam bo chce zajść. Po proszę męża jeszcze żeby mi palcem przytrzymał by nic nie wyleciało
ale to podczas owulacji robiła to pani ?tak jak u Ciebie
a beta HCG to wogole jest wiarygodna? Znam przypadki, że pomimo negatywnego wyniku dalej była ciąża urojona
to w ciąże nie zachodzi się od pocałunku?! Może powiecie mi, że święty Mikołaj też nie istnieje?tak jak u Ciebie
Oj to trzeba Ci tłumaczyć?moge sie dowiedziec jak pani zaszła przez ten palec? jak to było
ale u mnie to było po około 10 minutach nie odrazu i podczas tego dotykal koca czy cos to nie mogł miec duzoOj to trzeba Ci tłumaczyć?
No chłopu wyleciało przypadkowo, dotknął palcem.
Następnie tym palcem smyrał ją po wargach.
No i zaszła .
Ja słyszałam o przypadkach pękniętego żołądka u faceta przez ciążę przez pępek. Bo w życiu płodowym przecież przez pępowinę się karmi dziecko, później się ją przecina i tak powstaje pępek, ale z pępka dalej jest połączenie z żołądkiem. I takie małe plemniki jak u autorki sobie spokojnie przenikają przez pępek i idą wprost do żołądka i tam się rozwija ciąża.Mam nadzieję, że wiedział
Ciąża u facetów to straszna sprawa.
W 9 msc worek mosznowy jest już tak rozciągnięty, że widziałam chłopa co po ziemi szorował