reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Petting a ciąża

reklama
Trza było zamówić te kapturki na palec byś się nie bała teraz , odczekaj 14 dni i idź na betę, pozniej za miesiąc na usg , i zapytaj czemu beta q jednym labo 2.30 a w drugim 0.1 skoro nie ma ciąży I rośnie , następnym razem siatka z biedronka na palce najlepiej taka gruba , żeby nic nie przeciekło i na to gumkę recepturke będziesz miała 200 procent szans że nie ma nic

Najgorzej jak matka potem dotknęła czegoś czego ten chłopak dotykał. Będziesz matka o siostra w tym samym momencie. Twój chłopak ma tyle kasy żeby na obie płacić alimenty?
Ale z drugiej strony są plusy bo jakby Wam płeć nie pasowała będziecie mogły się zamienić

Podobno przez korzystanie z toalety też da się zajsc w ciążę , także najlepiej uwazaj też na to ..... przypadków jest strasznie dużo a na forum coraz więcej ludzi o to pyta

Mam nadzieje że minister edukacji w końcu zrobi coś z tym aby dzieci miały świadomość jak dochodzi do zapłodnienia , jakie warunki muszą zostać spełnione ... bo aż mnie to przeraża powoli

Mam nadzieje że minister edukacji w końcu zrobi coś z tym aby dzieci miały świadomość jak dochodzi do zapłodnienia , jakie warunki muszą zostać spełnione ... bo aż mnie to przeraża powoli
wina też jest rodziców, mam klientkę (robie pazy) ona ma córkę która ma 15 lat w tym roku 16, i ona nie uświadamia jej co z czym się je, nie tlumaczy jej bo ona jest jeszcze mała

reklama
Do góry