Sok z żuka
Fanka BB :)
a ojca plemniki zawsze są mocniejszeAle nie kąpałaś się potem w wodzie po ojcu?
Bo możesz urodzić nawet dwoje dzieci różnych ojców, szanse małe ale są
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ojca plemniki zawsze są mocniejszeAle nie kąpałaś się potem w wodzie po ojcu?
Bo możesz urodzić nawet dwoje dzieci różnych ojców, szanse małe ale są
wina też jest rodziców, mam klientkę (robie pazy) ona ma córkę która ma 15 lat w tym roku 16, i ona nie uświadamia jej co z czym się je, nie tlumaczy jej bo ona jest jeszcze małaMam nadzieje że minister edukacji w końcu zrobi coś z tym aby dzieci miały świadomość jak dochodzi do zapłodnienia , jakie warunki muszą zostać spełnione ... bo aż mnie to przeraża powoli
ale to jak u pani było ze tak pani zaszłą ?nie, wystarczy mała ilość. W sumie to tylko jeden jest potrzebny
naprawde ? ale jak to mozliwe ?Ja tylko dodam, że seks oralny doprowadzony do końca też może nieść ze sobą ryzyko ciąży.
Kwasy żołądkowe nie działają na plemniki, także jeśli wpadnie Ci do głowy wkładać penisa do ust, to lepiej tego nie rób.