reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Petting a ciąża

reklama
Trza było zamówić te kapturki na palec byś się nie bała teraz , odczekaj 14 dni i idź na betę, pozniej za miesiąc na usg , i zapytaj czemu beta q jednym labo 2.30 a w drugim 0.1 skoro nie ma ciąży I rośnie , następnym razem siatka z biedronka na palce najlepiej taka gruba , żeby nic nie przeciekło i na to gumkę recepturke będziesz miała 200 procent szans że nie ma nic

Najgorzej jak matka potem dotknęła czegoś czego ten chłopak dotykał. Będziesz matka o siostra w tym samym momencie. Twój chłopak ma tyle kasy żeby na obie płacić alimenty?
Ale z drugiej strony są plusy bo jakby Wam płeć nie pasowała będziecie mogły się zamienić

Podobno przez korzystanie z toalety też da się zajsc w ciążę , także najlepiej uwazaj też na to ..... przypadków jest strasznie dużo a na forum coraz więcej ludzi o to pyta

Mam nadzieje że minister edukacji w końcu zrobi coś z tym aby dzieci miały świadomość jak dochodzi do zapłodnienia , jakie warunki muszą zostać spełnione ... bo aż mnie to przeraża powoli

Mam nadzieje że minister edukacji w końcu zrobi coś z tym aby dzieci miały świadomość jak dochodzi do zapłodnienia , jakie warunki muszą zostać spełnione ... bo aż mnie to przeraża powoli
wina też jest rodziców, mam klientkę (robie pazy) ona ma córkę która ma 15 lat w tym roku 16, i ona nie uświadamia jej co z czym się je, nie tlumaczy jej bo ona jest jeszcze mała

reklama
Do góry