Sok z żuka
Fanka BB :)
nie, żywotność plemników to tydzień, a w pochwie do miesiąca.naprawde ? a one nie umierja odrazu po wytrysku nie w pochwie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, żywotność plemników to tydzień, a w pochwie do miesiąca.naprawde ? a one nie umierja odrazu po wytrysku nie w pochwie ?
ale naprawde pani zaszla przez przeniesienie spermy na palcach ?tak potwierdzam, to moja sąsiadka, córki pradziadka tak miała
słucham ? czyli jak to było podczas dni nie płodnych to one mogły wytrwac około 10 dni do owulacji?nie, żywotność plemników to tydzień, a w pochwie do miesiąca.
naprawde ? a one nie umierja odrazu po wytrysku nie w pochwie ?
tydzien ? po wytrysku np na siebie , a woda z mydłem likwiduje te plemniki ?nie, żywotność plemników to tydzień, a w pochwie do miesiąca.
super! siadam, bo znowu jest ciekawie hahaDorabiam!
tak zaszłam. Plemniki to wojowniki, żyją długo.tydzien ? po wytrysku np na siebie , a woda z mydłem likwiduje te plemniki ?
tydzien ? po wytrysku np na siebie , a woda z mydłem likwiduje te plemniki ?