Sok z żuka
Fanka BB :)
po ciąży lekarz zalecił nam takie kapturki na place, że mówi że zachodzenie w ten sposób jest ryzykowne.naprawde ? ale u mnie nie było stosunku tylko robiłam dobrze rękom mu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po ciąży lekarz zalecił nam takie kapturki na place, że mówi że zachodzenie w ten sposób jest ryzykowne.naprawde ? ale u mnie nie było stosunku tylko robiłam dobrze rękom mu
nie było stosunku. Znam przypadek że podczas seksu oralnego doszło do zapłodnienia, dziewczyna zrobiła loda facetowi zanim przełknęła to się całowali, a później on robił jej dobrze ustami i przeniósł swoje nasienieale pani miała stosunek ? ja robiłam dobrze reka partnerowi tylko i nie miał znaczących ilosci na palcu pewnie nie było tego duzo
zostało coś jeszcze tego popcornu?Biegnę już biegnę!
moze mi powiedziec pani jak to było ?tak, ja tak miałam, tylko u nas było po 15min, dzisiaj już mamy 34tc
ale naprawde pani tak zaszła ? miała np pani stosunek pochwa + penis ? bo ja nie miałam ja robiłam tylko dobrze partnerowi reka i on doszedl na siebie i jak sie ubieral mogl cos dotknac przypadkiem ale duzo rzeczy dotykal w tym czasie i po 10 minutach wsadził mi palce do pochwypo ciąży lekarz zalecił nam takie kapturki na place, że mówi że zachodzenie w ten sposób jest ryzykowne.
ale naprawde pani tak zaszła ? partner przeniosl pani za pomoca palcow sperme ? u mnie to było po 10 minutach i duzo rzeczy dotykal ubran koca itpnie było stosunku. Znam przypadek że podczas seksu oralnego doszło do zapłodnienia, dziewczyna zrobiła loda facetowi zanim przełknęła to się całowali, a później on robił jej dobrze ustami i przeniósł swoje nasienie
nie mieliśmy stosunku, niebezpiecznie że dotykał różnych rzeczy, bo Ty je możesz teraz dotknąć, pójdziesz siuku i podczas podcierania przeniesiesz to wszystkomoze mi powiedziec pani jak to było ?
ale naprawde pani tak zaszła ? miała np pani stosunek pochwa + penis ? bo ja nie miałam ja robiłam tylko dobrze partnerowi reka i on doszedl na siebie i jak sie ubieral mogl cos dotknac przypadkiem ale duzo rzeczy dotykal w tym czasie i po 10 minutach wsadził mi palce do pochwy
naprawde ? a one nie umierja odrazu po wytrysku nie w pochwie ?nie mieliśmy stosunku, niebezpiecznie że dotykał różnych rzeczy, bo Ty je możesz teraz dotknąć, pójdziesz siuku i podczas podcierania przeniesiesz to wszystko
Dorabiam!zostało coś jeszcze tego popcornu?
tak potwierdzam, to moja sąsiadka, córki pradziadka tak miałaPodobno też był przypadek że kobieta połkła sperme , i też podobno już jej 6 miesiac leci .....