reklama
Magnat
Fanka BB :)
Pytałam czy to może być mięśniak ale zdecydowanie usłyszałam, że nie. Mięśniaka już miałam i nikt go nie pomylił nigdy z ciążą. Jeśli beta we wtorek bedzie ujemna ( a przypuszczam że tak) to z pewnością dostanę leki na wywołanie okresu w celu oczyszczeniaMoim zdaniem skoro beta ujemna to nie będzie pęcherzyk ciążowy.
Może to jakiś mięśniak?
A może byłaś w ciąży i beta zaczęła spadać a macica się nie zdążyła oczyścić? Hmm nic tu się nie wymyśli, trzeba czekać i zaufać lekarzomPytałam czy to może być mięśniak ale zdecydowanie usłyszałam, że nie. Mięśniaka już miałam i nikt go nie pomylił nigdy z ciążą. Jeśli beta we wtorek bedzie ujemna ( a przypuszczam że tak) to z pewnością dostanę leki na wywołanie okresu w celu oczyszczenia
Magnat
Właśnie tak uważam, że była wczesna nieprawidłowa ciąża z małym stężeniem bety hcg przestała się rozwijać i hormon zdążył spaść.dodatkowo narkoza operacja itpA może byłaś w ciąży i beta zaczęła spadać a macica się nie zdążyła oczyścić? Hmm nic tu się nie wymyśli, trzeba czekać i zaufać lekarzom
Magnat
Ale to oczywiście tylko moja teoria spiskowaWłaśnie tak uważam, że była wczesna nieprawidłowa ciąża z małym stężeniem bety hcg przestała się rozwijać i hormon zdążył spaść.dodatkowo narkoza operacja itp
poczekaj jeszcze z 3 tygodnie z podawaniem jakiś leków na oczyszczenie. Były takie przypadki, że nawet do końca ciąży kobieta robiła testy ciążowe i bhcg i było ujemne, a dziecko rozwijało się prawidłowo. Dużo tego jest na zagranicznych stronach. Także daj szansę jeszcze temu pęcherzykowi na rozwój, jeśli nic się z niego nie rozwinie, to pewnie i tak Twój organizm sam ogarnie i dostaniesz po prostu miesiączki.
Magnat
Bardzo możliwe. Póki co biorę luteinę 2x2 do wtorku i czekam na spokojnie ponieważ i tak nie mam wpływu na obrót sytuacji. Napewno nie zostawię wątku bez zakończenia gdyż czytałam o podobnych sytuacjach ale autorki nie opisały ja sie to zakończyłopoczekaj jeszcze z 3 tygodnie z podawaniem jakiś leków na oczyszczenie. Były takie przypadki, że nawet do końca ciąży kobieta robiła testy ciążowe i bhcg i było ujemne, a dziecko rozwijało się prawidłowo. Dużo tego jest na zagranicznych stronach. Także daj szansę jeszcze temu pęcherzykowi na rozwój, jeśli nic się z niego nie rozwinie, to pewnie i tak Twój organizm sam ogarnie i dostaniesz po prostu miesiączki.
Bardzo fajnie, że dopiszesz zakończenie wątkuBardzo możliwe. Póki co biorę luteinę 2x2 do wtorku i czekam na spokojnie ponieważ i tak nie mam wpływu na obrót sytuacji. Napewno nie zostawię wątku bez zakończenia gdyż czytałam o podobnych sytuacjach ale autorki nie opisały ja sie to zakończyło
reklama