reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Colorado1989 jak sie czujesz ? Wez poopowiadaj troche co u Was [emoji7]

Jak brac niepokalanka? Mam dzis 5 dc ten cykl stracony jesli chodzi o lykanie niepokalanka ? Lepiej pewnie zaczac od 1 dc?

reklama
Czy was też bolał jajnik podczas stymulacji col w 3 dniu cyklu
Mnie cały czas bolały jajniki na stymulacji
.. w trakcie brania clo, po clo, po ovitrelle, przed okresem... :/ Niestety chyba tak musi być :( tak po prawdzie na stymulacji to przez 3 z 4 tygodni cyklu czułam się kiepsko. I weź tu człowieku myśl jeszcze wtedy o miłości [emoji16]
Colorado1989 jak sie czujesz ? Wez poopowiadaj troche co u Was [emoji7]

Jak brac niepokalanka? Mam dzis 5 dc ten cykl stracony jesli chodzi o lykanie niepokalanka ? Lepiej pewnie zaczac od 1 dc?
Dzięki, dobrze się czuję :) trudniej było zajść w tę ciążę niż ją "wytrzymać" póki co :) póki co, to mimo lęków o malucha to odpoczywam psychicznie [emoji4] maluch już trochę fika, brzucha mi w końcu trochę wypycha, ale nikt dalej z widzenia nie zgadł, że jestem w ciąży [emoji16]

Co do niepokalanka to nie mam pojęcia kiedy zacząć go brać, ja zaczynałem od 1 dc. Tylko zabij mnie, nie pamiętam, czy brałam go tak, bo tak przeczytałam, czy dlatego, że tak sobie to wymyśliłam [emoji16]

Mnie cały czas bolały jajniki na stymulacji
.. w trakcie brania clo, po clo, po ovitrelle, przed okresem... :/ Niestety chyba tak musi być :( tak po prawdzie na stymulacji to przez 3 z 4 tygodni cyklu czułam się kiepsko. I weź tu człowieku myśl jeszcze wtedy o miłości [emoji16]Dzięki, dobrze się czuję :) trudniej było zajść w tę ciążę niż ją "wytrzymać" póki co :) póki co, to mimo lęków o malucha to odpoczywam psychicznie [emoji4] maluch już trochę fika, brzucha mi w końcu trochę wypycha, ale nikt dalej z widzenia nie zgadł, że jestem w ciąży [emoji16]

Co do niepokalanka to nie mam pojęcia kiedy zacząć go brać, ja zaczynałem od 1 dc. Tylko zabij mnie, nie pamiętam, czy brałam go tak, bo tak przeczytałam, czy dlatego, że tak sobie to wymyśliłam [emoji16]
Pokaz brzuszek [emoji9]

Pokaz brzuszek [emoji9]
Zdjęcie mam z poniedziałku wielkanocnego, ciągle większość ciąży gastronomicznej [emoji23]
20180402_230302.jpg
20180402_230315.jpg

Załączniki

• 20180402_230302.jpg
    20180402_230302.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 303
  • 20180402_230315.jpg
    20180402_230315.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 302
reklama
Ostatnio wyczytałam w naukowej prasie ze inozytol to jest wit b8. 4000mg stosuje się u kobiet z PCOS. Ma udowodnione działanie. Te wszystkie miositogyn ovarin itp mają mio inozytol. Kosztują majątek w porównaniu do samego inozytolu w postaci wit b8.

Do góry