Dziewczyny nie wyobrażacie sobie jaka glupote strzelilismy z mężem wczoraj na badaniu nasienia. Nie pilnowalismy dni wstrzemięźliwości. Mąż wpisał co mu pierwsze do głowy wpadło czyli 5 dni. Wyniki wyszły fatalne. Prof był zaskoczony bo poprzedni wynik był ok. Dopiero w drodze powrotnej zaczęliśmy liczyć ze to 9 dni a nie 5. Wiem jesteśmy bezmyślni. Wstrzemiezliwosc max 7 dni i mamy teraz za swoje. Stres totalny. Dlatego napisałam ze dzień do dupy...
reklama
Dziś miałam doła że mi to napewno się nie uda ale poczytałem was i odrazu mi lepiej jednak się udaje ja też niestety na col nie poszłam teraz 2miesiace jestem na antykoncepcji w celu wyciszenia jajników i od marca wracamy do gry mam 30 lat
Colorado1989
Fanka BB :)
[emoji16][emoji16][emoji16] no zdarza się. Ale dobrze , że okazało się, że wyniki nie są fatalne dlatego, że są fatalne, tylko przez niedopatrzenieDziewczyny nie wyobrażacie sobie jaka glupote strzelilismy z mężem wczoraj na badaniu nasienia. Nie pilnowalismy dni wstrzemięźliwości. Mąż wpisał co mu pierwsze do głowy wpadło czyli 5 dni. Wyniki wyszły fatalne. Prof był zaskoczony bo poprzedni wynik był ok. Dopiero w drodze powrotnej zaczęliśmy liczyć ze to 9 dni a nie 5. Wiem jesteśmy bezmyślni. Wstrzemiezliwosc max 7 dni i mamy teraz za swoje. Stres totalny. Dlatego napisałam ze dzień do dupy...
U nas, przez to że to badanie z rozszerzoną diagnostyką tanie nie jest, to mąż zapoznał się ze wszystkimi wytycznymi [emoji4] w ogóle ceny to są z kosmosu [emoji21]
oluchapoducha
eh wiecie, boję się reakcji szefa jak mu oznajmię że ciąża... pół roku tam pracuje... pewnie pomysli ze specjalnie zaszłam :/
Sonia fajnie ze jesteś :-) razem mamy wielką moc, pamiętaj ! Po moim wczorajszym dole dzięki Wam ani śladuDziś miałam doła że mi to napewno się nie uda ale poczytałem was i odrazu mi lepiej jednak się udaje ja też niestety na col nie poszłam teraz 2miesiace jestem na antykoncepcji w celu wyciszenia jajników i od marca wracamy do gry mam 30 lat
Nie wiem jak można było to przeoczyć. Juz 3 razy badania robiliśmy. Prof mówił ze wynik jest zły i nawet wtedy nie przyszło do głowy ze 9 dni a nie te wpisane 5. Zonk na całej linii. Ale cóż miejmy nadzieje, ze te w prawidłowym okresie abstynencji będą ok.[emoji16][emoji16][emoji16] no zdarza się. Ale dobrze , że okazało się, że wyniki nie są fatalne dlatego, że są fatalne, tylko przez niedopatrzenie
U nas, przez to że to badanie z rozszerzoną diagnostyką tanie nie jest, to mąż zapoznał się ze wszystkimi wytycznymi [emoji4] w ogóle ceny to są z kosmosu [emoji21]
w pierwszej chwili bałabym się powiedzieć dyrektorce, ale jestem pewna ze miałabym to co powie gdzieś. Tyle miesięcy walki o ciążę zmienia priorytety. Dasz rade na pewno !eh wiecie, boję się reakcji szefa jak mu oznajmię że ciąża... pół roku tam pracuje... pewnie pomysli ze specjalnie zaszłam :/
Colorado1989
I tak nie może Cię zwolnić szefy też ludzie, jak nie jest januszem biznesu to pogratuluje i tyle.eh wiecie, boję się reakcji szefa jak mu oznajmię że ciąża... pół roku tam pracuje... pewnie pomysli ze specjalnie zaszłam :/
Ja mam o tyle dobrze, że sama sobie szefem jestem. Ale z drugiej strony wiem, że dłużej niz macierzyński to się nie "polenię" [emoji14] no i pewnie klientów potracę w tym czasie, będzie trzeba na nowo zaczynać...
Sonia, dobrze że jesteś głowa do góry, cycki do przodu [emoji9] nadejdzie w końcu marzec i potem wiosna i tchnie w nas pozytywne myśli na tą pogodę ja też łapię doła [emoji21]
reklama