Artemida90
Fanka BB :)
hejka,
odebrałam dziś pierwszą betę, nic mi to nie mówi i tak, podam wynik:
1256,0 mlU/ml
Wysoka Beta gratulacje [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka,
1256,0 mlU/ml
Ja właśnie wróciłam ze szpitala ... poroniłam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No wygląda ok jak będziesz powtarzać to co drugi dzień beta ma rosnąć o 100%, przynajmniej wg mojego gina, ale czytałam, że zdarzają się odstępstwa od tego też i wszystko jest okhejka,
1256,0 mlU/ml
Ja właśnie wróciłam ze szpitala ... poroniłam.
E, z betą prosta sprawa, po prostu musi rosnąć, problem jest jak nie rośnie. Ja jeszcze w piątek orzed wigilią powtarzałam, żeby sprawdzić czy wszystko ok i czy można powiedzieć rodzinie radosną nowinę ale poza tymi 3 razami to nie badałam więcej.dużo wiecie na temat bety ok colorado w czwartek powtarzam.
sosenka ciekawę co beta wykarze... ale naprawdę bardzo przykra sytuacja
Musisz swoje przeboleć [emoji9] nie da się tego przyspieszyć. Ale można spojrzeć na to też od tej strony, że przynajmniej jesteś w stanie zajść w ciążę. Po prostu natura zdecydowała teraz inaczej i trzeba jej zaufać ...Olucha gratuluje.. życzę dużo zdrówka i szczęścia. Jak się trzymam... mąż mnie wspiera. Leżę i płacze. Głowa mnie strasznie boli. Nadal plamie i boli mnie brzuch. Nie pójdę do pracy do końca tyg na pewno bo co chwile mi się chce płakać...wiem ze to się zdarza na początku. Mówię sobie ze nic nie dzieje się bez przyczyny, tak musiało być. Wierze ze następnym razem się uda
Czekamy na podzielenie się informacją :*Sosenka przytulam Cię mocno Kochana :-* :-* :-* dziś jest dzień złych wiadomości ... dzień do dupy ! Jutro opowiem Wam dlaczego. Dziś ważniejsza jest Sosenka