reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
tak co dwa dni badałam betę, rety tylko nie bliżniaki.... nie dałabym rady moje pierwsze dziecko bylo bardzo wymagające... kolki miala do 4 ms!
kurde wiecie już mi doskwiera infekcja intymna weekend przedmna i lekarza brak, wiecie moze co mozna stosowac?
kurde wiecie już mi doskwiera infekcja intymna weekend przedmna i lekarza brak, wiecie moze co mozna stosowac?
Colorado1989
Z infekcją nie doradzę, bo nigdy nie miałamtak co dwa dni badałam betę, rety tylko nie bliżniaki.... nie dałabym rady moje pierwsze dziecko bylo bardzo wymagające... kolki miala do 4 ms!
Nie musi to bliźniąt oznaczać, jeśli nie chcesz, to życzę, żeby był pojedynczy egzemplarz! [emoji8]
Ja dla odmiany skakalabym z radości na wieść o bliźniakach ;-)tak co dwa dni badałam betę, rety tylko nie bliżniaki.... nie dałabym rady moje pierwsze dziecko bylo bardzo wymagające... kolki miala do 4 ms!
Colorado1989
Na początku na pewno jest szok przy takiej wiadomości. No ale nawet jak ktoś nie chce, a mu się trafi taki bonus, to cóż ma zrobić? Jedynym wyjściem jest zaakceptowanie sytuacjiJa dla odmiany skakalabym z radości na wieść o bliźniakach ;-)
oluchapoducha
na razie biorę takie tabletki feminella vagi c, i zapisalam sie na wtorek znowusz do swojego ginekologa prywatnie :/ bo na nfz do niego dopiero mam na 21.02
a jak tam wam weekend mija?
Colorado1989
na razie biorę takie tabletki feminella vagi c, i zapisalam sie na wtorek znowusz do swojego ginekologa prywatnie :/ bo na nfz do niego dopiero mam na 21.02
Oby było lepiej [emoji9] infekcje w ciąży to podobno chleb powszedni...
U mnie dziś na leniwie, zrobiliśmy z mężem zakupy jedzeniowe, zrobiłam obiad, no i padłam na pyszczek [emoji16] masakra z tym brakiem energii.
U Ciebie jak?
U mnie w linii mamy co druga kobieta rodzi bliźniaki :-) prababcia miała, babcia tez. Moja mama ma brata bliźniaka :-) ale już bliźniakow nie urodziła. Myślę że czekają na mnie ;-)Na początku na pewno jest szok przy takiej wiadomości. No ale nawet jak ktoś nie chce, a mu się trafi taki bonus, to cóż ma zrobić? Jedynym wyjściem jest zaakceptowanie sytuacji
reklama
Colorado1989
Hehe no tak, przy stymulowaniu się trzeba być świadomą tego ryzyka no ale wiadomo o co toczy się tu gra. U mnie w rodzinie to tylko zodiakalne bliźnięta [emoji6] nawet nie znam osobiście żadnych bliźniąt, rak mi się trafia [emoji1]