reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Hej [emoji5]czytam, że coraz weselej na naszym wątku [emoji5]i tak trzymać [emoji1]
Ja ze swoim startem do ivf zostałam zatrzymana ☹️cytomegalia, a właściwie jej awidność (wynik) nie podoba się Pani doktor [emoji20]mamy pecha [emoji20]jutro raz jeszcze Zadzwonie czy oby na pewno to odkładamy i znów czekam na następny miesiąc...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

fajnie dzieki ;)
bolą mnie piersi, a w szczególnośći sutki :/ colorado tez tak mialas/masz?
Tak, na początku dość mocno bolały, prawie jęczałam jak mnie ktoś przytulał [emoji16] no i są większe, bo zwykle to takie płaskie sutki mam, mężowi się teraz podoba [emoji14]ale teraz prawie mnie nie bolą, ale wybieram grubsze, pancerniejsze biustonosze [emoji16]
Hej [emoji5]czytam, że coraz weselej na naszym wątku [emoji5]i tak trzymać [emoji1]
Ja ze swoim startem do ivf zostałam zatrzymana ☹️cytomegalia, a właściwie jej awidność (wynik) nie podoba się Pani doktor [emoji20]mamy pecha [emoji20]jutro raz jeszcze Zadzwonie czy oby na pewno to odkładamy i znów czekam na następny miesiąc...

A co to ta cytomegalia i czemu wstrzymanie? [emoji31]

8une3e3kck8m6mea.png

@colorado ta nieszczęsna cytomegalia to jakiś wirus (objawy cos jak przeziębienie), gdy ma się go na początku ciąży można poronić, gdy się rozwinie pózniej dziecko może urodzić się z różnymi deficytami jak np niedosłuch ☹️
Jak już kiedyś pisałam, tego wszystkiego bakterii, wirusów, badań przeróżnych jest tyle, ze głowa boli co może źle wpłynąć na ciąże i w ogóle...

@colorado ta nieszczęsna cytomegalia to jakiś wirus (objawy cos jak przeziębienie), gdy ma się go na początku ciąży można poronić, gdy się rozwinie pózniej dziecko może urodzić się z różnymi deficytami jak np niedosłuch ☹️
Jak już kiedyś pisałam, tego wszystkiego bakterii, wirusów, badań przeróżnych jest tyle, ze głowa boli co może źle wpłynąć na ciąże i w ogóle...

Kurde, to faktycznie lepiej się wstrzymać. Pamiętaj, że jak coś ma się udać, to uda się we właściwym momencie [emoji9] mnie w staraniach głównie ta myśl trzymała, inaczej pewnie bym oszalała

8une3e3kck8m6mea.png

Dziewczyny.... dziś rano mnie oświeciło ... na ostatniej wizycie miałam dwa dojrzałe pecherzyki..... [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

reklama
Do góry