reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Heja wróciliśmy ...było fajnie ale jak zwyle szybko sie skończyło!

A co tu taka cisza....??
Moniaa.....jak tam u Ciebie??

reklama
Hello
Ale numer Anka ja właśnie jestem w Avsalar w Turcji !
Gdzie byłaś i w którym hotelu ?

Moniaa trzymam kciuki !

Resztę pozdrawiam ze słonecznej Riwiery :tak:
Magda

Witam,

Monia, myslalam, ze juz bedziesz po porodzie, ale jak to Ania napisala - jeszcze tydzien wolnosci ;-)

Ania, Magda - wklejcie jakies zdjecia z urlopu. My w tym roku Sonie z babcia gdzies wysylamy, bo ja to nie bardzo nadaje sie na dalekie podroze.

Witam nowa kolezanke

U nas jedynie, ja ciagne kurs prawka, ktory jutro konczy sie egzaminem praktycznym - mam nadzieje tylko, ze nie bedzie padac, bo przez 30 godzin jazd ani razu mi nie padalo i bladego pojecia nie mam, jak sie jezdzi, gdy pada, nie mowiac juz o nadmuchach i wycieraczkach...

Pozdrawiam,

Maaaagda! Ja też byłam w Avsallar w hotelu TOP:-)Zdjęcia wsadzę wieczorkiem.
Sandra !Daj znać!

Witam,

Egzamin zdalam, wiec juz nie umiem sie doczekac, jak przyjade do Tychow i odbiore, swoje prawo jazdy :-) Oczywiscie padalo, wiec na koniec egzaminator stwierdzil - bardzo spokojna i malo dynamiczna jazda, ale plynna i kulturalna, jak dowiedzial, sie, ze to moja pierwsza jazda w deszczu, to oniemial ;-)

Pozdrawiam,

Fotki
424edb1f9a.jpeg

e537d2f521.jpeg

reklama
Witam
Niedawno wrocilismy Nikos spi :)

3620gram 53cm

maly wcina cyca ;) wczoraj dostalam nawalu pokarmu :D az cyce bola a R sie smieje ze mam cyce jak Pamela :lol: :lol:

Opisze Wam porod
W piatek rano wypadl mi czop ale nic sie nie dzialo wiec nie reagowalismy :)
W piatek okolo 1 w nocy wziely mnie silne skurcze wiec nic sie nie zastanawialismy tylko pojechalismy.
Okolo 2 w nocy mialam 1,5cm rozwarcia i bole wiec podlaczyli i tak sie bujalismy potem dostalam bardzo silnych skurczy ale rozwarcie slabo szlo.. wiec coz dalej czekalism o 15 wilam sie z takiego bolu ze myslalam ze umre przyszedl anestezjolog i dal mi znieczulenie, moja ginka w polsce na urlopie wiec miala tylko kontakt telefoniczny a 2 innych ginekologow mi towarzyszylo :) polozna super masaze robila :)
ogolnie mowiac po 25godzinach meki urodzil sie Nikodem, oczywiscie nie obylo sie bez problemow ciezko mmi szlo parcie po 24 godzinach meki i braku snu.; wiec ciagneli go przyssawka i mial guza na glowce.
Ale zrobiono mu rtg i dzisiaj usg no i guz ladnie sie wchlonol i nic nie uszkodzilo sie w glowce.
Bioderko jedno troszke luzne wiec musimy pieluszkowac a za miesiac mam kontrole u pediatry ortopedy :) ale ogolnie jestem dobrej mysli.
No ciesze sie ze jestem w domku i zaraz Wam pokaze mojego Lobuza :)

Ostatnia edycja:
Do góry