reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Wwitam
Sandra to trzymam kciuki za egzamin!!!

Nicole w zeszlym roku miala operacje usuniecia migdalkow i wstawione dreny teraz niedlugo powinny wypasc :)

Ja w srode do ginki, torbe juz spakowalam moge jechac rodzic :rofl2: bole mam skurcze mam czasem... no ale ogolnie ciezko wiec moglby juz pomyslec o wyjsciu :D

reklama
Witam,

Sandra trzymam kciuki
Moniaa życzę szybkiego rozwiązania
Obiecałam kilka zdjęć a dawno nie wklejałam więc proszę o wyrozumiałość:

Tygrys - wyprawa do zoo z dzisiaj - próba
tygrys.jpg

Witam
Basiu sliczne zdjecia! syncio Ci bedzie pannice do domu przyprowadzac :D :D

Ja nie urodzilam jeszcze, jednak bede rodzic naturalnie moze i dobrze..; sama nie wiem chyba psychicznie bylam gotowa juz na ta cesarke. No ale zobaczymy.. malemu dobrze jest i chyba szybko nie zamierza wyskoczyc, a moze czeka na maj? :) no zobaczymy...

buziaczki!

Ania a jak Ty znosisz ciaze?
Sandra cos nowego sie wydarzylo? :)
Rondzia pokaz jeszcze fotki chlopaczkow
ze juz nie wspomne o MAGDZIE!!!

Hejka

MONIKA.......CHŁOPAKI NA 6 Z +
MICHAŚ JAKI ELEGANT !I TY TEŻ ŁADNIE WYGLĄDASZ
MONIAA POWODZONKA.....JA SIĘ MODLIŁAM ŻEBY NIE MIEĆ CESARKI I WOLAŁAM RODZIĆ NATURALNIE - JAKOŚ SIĘ BAŁAM CESARSKIEGO CIĘCIA

A CZUJĘ SIĘ TAK SOBIE- SPORO HAFTUJĘ :-(I TO NIE MA ZNACZENIA RANO WIECZOREM W POŁUDNIE....DZISIAJ ZJADŁAM JABŁKO I OD RAZU WSZYSTKO ODDAŁAM...MASAKRA
Z DAMIANEM NIE MIAŁA ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI NIC A NIC A TĄ CIĄŻĘ ZNOSZĘ ZUPEŁNIE INACZEJ.
PO PRACY PADAM ZE ZMĘCZENIA , 19 ZAZWYCZAJ SIĘ Z BOKU NA BOK.....
DZISIAJ MIELIŚMY GOŚCI WIĘC WYJĄTKOW NIE ŚPIĘ ...ALE SIEDZĘ JUŻ W PIŻAMCE:rofl2:

NO TO TYLE
POZDROWIONKA I POWODZONKA!

Witam,

Basia - ale z Mateusza robi sie mezczyzna - fajny chlopak.

Rondzia - Twoi mezczyzni tez niczego sobie - Michal ma swietny krawat ;-)

Monia - ja podobnie jak Ania, wole rodzic naturalnie, jakosc bardziej boje sie cesarki niz naturalnego. Bedzie dobrze, grunt to pozytywne nastawienie.

Ania - ja tez ta ciaze zupelnie inaczej. Co prawda nie wymiotowalam, ale mdlosci nie ustepowaly przez prawie 4 miesiace, nawet jak w nocy, jak sie przebudzalam bylo mi niedobrze. Pilam cole, bo po nij troszke bylo mi lepiej, a co jak normalnie coli nie lubie... Teraz zrobilo sie cieplo i tez zmeczona jestem, obolala, juz sporo przybralam. Z Sonia to do ostatnich dni potrafilam wszystko pozalatwiac, obejsc sklepy itp, teraz juz rozkladam czesz czynnosci na etapy.
Zycze Ci by szybko przeszlo i kolejny trymestr byl juz wspanialy.

Egazmin teoretyczny zdalam, teraz pod koniec maja czeka mnie praktyka i termin mam na 17 w piatek... jak ugrzezniemy w korku, to moze w ciagu 2 godzin skoncze ten egzamin:-D

Sonia po zarzywaniu Zyrteku w koncu normalnie slyszy, nie trzeba do niej krzyczec. Pojawil sie jednak dziwny kaszel, coz. Czas szukac alergologa.

Pozdrawiam,

Witam
RONDZIA no super wygladasz! a chlopaki sliczni :))) krawacik najlepszy hehe

ANIU no ja wlasnie rowniez gorzej znosilam ta ciaze... a w pierwszej to tak jak Sandra moglam do ostatniego dnia beigac i wszystko zalatwiac...
I tak jak Sandra mialam takie mdlosci i cola mi pomagala, choc jej nie lubie...

Co do porodu no jakos juz sie z tym oswoilam bedzie co ma byc i tyle ;)

Sandra gratulacje zdania egzaminu! teraz trzymamy kciuki za nastepny!!!

W ciazy przytylam tylko 5KG :szok::-) ciesze sie bardzo bo z Nicole bylo baaaardzo duzo, ateraz jakos mniej :)

reklama
Moniaa bardzo malutko przytyłaś ..aż jestem w szoku że to tylko 5 kg.

Sandra powodzonka na egzaminie 100% ,że zdasz...a jak nie to się myszy zaplęgną temu co Cię obleje;-)
Ja również sie pocieszam że kolejny trymestr będzie lepszy i skończą się te chwile w toalecie.

Pozdrowionka

Do góry