reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Witam

MAGDA dokladnie Nikodem to synek mamusi :D Nicole to czysty tato :))))
Nikodem jest grzecznym i slodkim synkiem zupelnym przeciwienstwem Nicole :) spi, je i nie placze :)

ANiu widzialam brzusio :D super!

Sandra oj oby to nic powaznego nie bylo! moze dzidzius chce zrobic niespodzianke?

Wczoraj byla impreza zakonczeniowa u NIcole w szkole, dziecko slicznie pokazalo swoje talenty taneczne :) jak i reszta klasy rowniez. Bylismy z niej bardzo dumni! tym bardziej ze tak ladnie sie zaaklimatyzowala w nowej szkole :)

reklama
Witam,

To i ja pochwale sie brzuszkiem:
brzucho2.jpg

brzucho.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/5221/brzucho.jpg
No i Sonia w dzien dziecka:
motylekn.jpg

Oraz jej zamilowanie do sportow:
rolki.jpg

Pozdrawiam,

Sandra- Jak na 28 tygodni to nie masz wielkiego brzuszka
WIększy sie wydaje na tym zdjęciu jak leżysz:-).
Ja to się dopiero boje jak ja będę miała jak juz mam taki duuuuzy:szok:
Moniaa- to dobrze że masz luzik z młodym.przynajmniej się tak nie umęczysz z dwojgiem.

W piątek tez mieliśmy festyn w przedszkolu.Był on zorganizowany ,żeby zebrać pieniązki na nowy plac zabaw- bo oczywiście miasto nie ma na to pieniędzy.
Damian też występował i tańczył:-)Fajnie to wszystko wyszło!

Ja jestem trochę zrozpaczona bo niestety przenoszą dwie najstarsze grupy z przedszkola do szkoły .Spowodowane jest to duuuużą ilością maluchów.
Teraz w przedszkolu będą tylko maluchy - 3 latki.
4 - 5 latki będa chodziły do nowej placówki, która ma się dopiero przez wakacje zorganizować.
Tak wymyślij nasz prezedent.O tyle jest mi to nie na rękę ,że przedszkole mam za blokiem - dokładnie za blokiem.A do szkoły niestety będą musiała jeździć samochodem bo jest daleko.
I jak się urodzi maleństwo to miałabym w sam raz.Odebranie Damiana zabrało by mi co najwyżej 5 minut a teraz od września zajmie mi conajmniej z godzinę :-(No ale jakoś trzeba będzie sobie jakoś radzić.

A co u Was dziewczyny...Monika, Basia,Magda....??

Witam,

Jak tak ostatnio patrze na moj brzuch, to w koncu przestal tak intensywnie rosnac, a ja przybierac, teraz od miesiaca zero kilo przytylam, moze w koncu sie wszystko unormowowalo...

Aniu - nie zazdroszcze tych smian. Beznadziejenie to wymyslisli, ludzi sie denerwuja, ze 6 latki posylaja do szkoly, a tu juz z 4-latkami wymyslaja...

Aniu - wyslalam Ci wiadomosc na priv - bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.
Pytanie dotyczy przejazdu 9-latka za granice.

Pozdrawiam,

Witam

SANDRA sliczny brzusio :) i Sania jaka sliczna :)))

My wczoraj bylismy na urodzinkach chrzesnicy Roberta
icon_smile.gif
Nikodem oczywiscie byl dusza towarzystwa
icon_smile.gif
) Dziewczynki to w ogole nie mogly sie od niego oderwac, a Suzi powiedziala mamie ze chce go zabrac do domu hehehehe
icon_smile.gif
wrocilismy pozno Nicole padla jak kawka, a dzis rano pojechala na wycieczke do 17 mam spokoj
icon_e_biggrin.gif
icon_twisted.gif

Moi rodzice kupili Nicole na dzien dziecka piaskownice do ogrodu i dziecka nie ma
icon_biggrin.gif

No a my kupilismy Nikosiowi lezaczek
icon_wink.gif

juj.jpg
nun2.jpg

Hello !
Rondzia Jaś jest boski !
Moniaa Nikoś i Nikosia świetni !
Sandra fajny duży brzuszek.

Anka jak zwykle przesadza ! Jesteś w ciąży to i brzunio rośnie ! I lepiej , że sukcesywnie się rozciągasz , nie będziesz miała rozstępów ! :tak:

A ja nie nadążam już za wszystkim , jeszcze mam sprawę z urzędu wrrrrr , no koszmar !
Niuśka jakaś płaczliwa , jęcząca , nic się jej nie podoba !
Bono nam w ogrodzie drzewka poniszczył , no mówię Wam klęska na froncie !

Aniu ja interweniowałam w przedszkolu ponieważ mi Nikolę zapisali do grupy sześciolatków !!! A co najgorsze rozłączyli z najlepszą "przyjacielką " !
Pani dyrektor tłumaczyła się gęsto ,że niby Niusia jest nader rozwinięta i ,że może się nudzić w 5 latkach . Stwierdziłam ,że z pewnością nie będzie się nudziła , bo uważam ,że Nikola powinna ćwiczyć warsztat manualny , ale przede wszystkim takie przenosiny powinny być konsultowane z rodzicami .
Koniec końców , Niusia została zapisana do 5 latków !

pa !

Magda......no mówię CI masakra co oni wymyślają w tych przedszkolach!
Monika, Moniaa chłopaki EXTRA bobasy!

U nas wszystko w porządku ,wszyscy zdrowi .Za tydzień idę do lekarza może zrobi mi USG i będę znała płeć.
Póki co skupiliśmy sie na drugim chłopcu .Na imię będzie miał Miłosz- po mojemu A Daniel chce mój Paweł.....więc te dwa imiona wchodzą w grę.

To tyle na razie BUZIACZKI pa pa

reklama
Rondzia :-D:-D HANIA hehehe dobre dobre :))) Jas jest slodki :)

Aniu a wiec czujesz ze chlopczyk bedzie? no zobaczymy moja intuicja mnie nie zawiodla :) zobaczymy jak Ciebie :))))

MAGDA ja rowniez uwazam ze takie przenosiny powinny byc konsultowane z rodzicami!! No ale grunt ze zalatwione tak jak powinno byc :)

Do góry