reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

Nie chce Wam psuc humorow ale ja w ciazy przytylam cale 3 kg ale schudlam na calym ciele a wywalilo mi na brzuchu. A teraz zostalo... Mam nadzieje ze u Was sie to nie powtorzy. Ciaza tez byla inna niz pierwsza a drugi chlop...

reklama
A ....przepraszam to co wy robiłyście w tej ciąży że te kg są znikome?? 3 kg, 5 kg.

MASAKRA.ja z Damianem przytyłam 14 ciekawe ile w tej.....heh na razie mam 1 kg do przodu .

Ja na poczatku schudlam 4 kg wiec w sumie przytylam 7 kg ale od wagi wyjsciowej liczy sie 3 kg... Zarlam jak zwykle...

Witam
Ja dalej 2w1
Jakos weny mi brak.

MONIKA no dokladnie u mnie wszystko w brzuszek poszlo i tez sie martwie ze to moze zostac.. no ale zobaczymy.

Witam :tak:

Moniaa jeszcze w dwupaku ???:szok:
Nikoś się nie spieszy !:tak:
Mało przytyłaś , ale 9 miesięcy temu wróciłaś do wagi z przed ciąży z Nicole , bo to chyba to istotne ? Ile teraz ważysz ?

Anka luz ja też przytyłam w ciąży dużo - chyba z 15 kg .

Rondzia , widzę że diabła wypędziłaś ! Jaś świetnie ubrany !

Widziałam wszystkie zdjęcia i się zachwyciłam ! Matik jaki duży , Michaś ma czadowy krawat i jest podobny do MAMY , a Nicole do taty .

To co Sandra rodzi po Moni ?

Nikola w przedszkolu bez zmian :no: nadal rano jest łza .

Witam,

Monia, Rondzia - wyniki niesamowite, ja obecnie mam juz 10 kg do przodu i w ubrania swoje sie nie mieszcze :szok: Po ciazy bede musiala ostro zabrac sie za siebie, a teraz to mam apeteyt na wszystko, musze zjesc 4 spore posilki inaczej brzucho sie odzywa

Magda - widac ja nastepna, na razie jednak spokojnie poczekamy na Monike, wiedac jej potomkowi sie nie bardzo spieszy.
Termin mam na 24 sierpnia, zobaczymy, wiec jeszcze sporo czasu.

Magda, u nas bylo tak z moim siostrzencem - do przedszkola szedl i ryczal, bo tam Panie sa mile, ale go nie kochaja, a on chce byc z ludzmi, ktorzy go kochaja.
Sonia obecnie placze, jak ja odbieram, bo za wczas :baffled: - bede chyba musiala posiedziec dluzej w pracy, by mogla sie wyszalec z ulubiona kolezanka - rowniez Sonią

Pozdrawiam,

Magda moj Michas plakal caly zeszly rok. Dopiero niechcacy odkrylam ze ma uczulenie na jedna pania ze starszakow. I niechcacy przylapalam ja jak sie do niego odzywa i sie z niego wysmiewa. Zrobilam dym jak cholera. Byly skargi tez innych rodzicow i pania pognali won od wrzesnia. Od tamtej pory jest super...
Sprawdz moze Nikola tez na kogos tak reaguje albo na jakies dziecko..

Czesc dziewczyny na tym forum jestem nowa i chcilam sie dolaczyc :)
Mam synka ktory urodzil sie 24 pazdziernika 2004 roku.
Puki co nie umiem sie znalezc na tym forum ale mam nadzieje ze szybko nadrobie

reklama
Heja
witam nowa mame
i pozdrawiam was z sloooooooonecznej Turcji
Pogodynka jest rewelacyjna Damian jak ryba w wodzie,
calymi dniami siedzi w basenie lub w morzu .ma fajnego kolege w tym samym wieku wiec nie jest mu nudno,
Dzisiaj jedziemy poogladac delfinki mam nadzieje ze bedzie fajorsko i przywieziemy duzo wrazen,

Ja sie czuje calkiem calkiem ale nie omieszkalam ochrzcic toalety niestyety mdlosci dopadly mnie rozwniez tutaj:-(ale nie przejmuje sie zyje pieknym klimatem:-)
Jeszcze raz pozdrawiamy i slemy BUZIAKI

Ania Pawel i Damian

Do góry