reklama
Witam
Moniaa jeszcze w dwupaku ???
Nikoś się nie spieszy !
Mało przytyłaś , ale 9 miesięcy temu wróciłaś do wagi z przed ciąży z Nicole , bo to chyba to istotne ? Ile teraz ważysz ?
Anka luz ja też przytyłam w ciąży dużo - chyba z 15 kg .
Rondzia , widzę że diabła wypędziłaś ! Jaś świetnie ubrany !
Widziałam wszystkie zdjęcia i się zachwyciłam ! Matik jaki duży , Michaś ma czadowy krawat i jest podobny do MAMY , a Nicole do taty .
To co Sandra rodzi po Moni ?
Nikola w przedszkolu bez zmian nadal rano jest łza .
Moniaa jeszcze w dwupaku ???
Nikoś się nie spieszy !
Mało przytyłaś , ale 9 miesięcy temu wróciłaś do wagi z przed ciąży z Nicole , bo to chyba to istotne ? Ile teraz ważysz ?
Anka luz ja też przytyłam w ciąży dużo - chyba z 15 kg .
Rondzia , widzę że diabła wypędziłaś ! Jaś świetnie ubrany !
Widziałam wszystkie zdjęcia i się zachwyciłam ! Matik jaki duży , Michaś ma czadowy krawat i jest podobny do MAMY , a Nicole do taty .
To co Sandra rodzi po Moni ?
Nikola w przedszkolu bez zmian nadal rano jest łza .
Witam,
Monia, Rondzia - wyniki niesamowite, ja obecnie mam juz 10 kg do przodu i w ubrania swoje sie nie mieszcze Po ciazy bede musiala ostro zabrac sie za siebie, a teraz to mam apeteyt na wszystko, musze zjesc 4 spore posilki inaczej brzucho sie odzywa
Magda - widac ja nastepna, na razie jednak spokojnie poczekamy na Monike, wiedac jej potomkowi sie nie bardzo spieszy.
Termin mam na 24 sierpnia, zobaczymy, wiec jeszcze sporo czasu.
Magda, u nas bylo tak z moim siostrzencem - do przedszkola szedl i ryczal, bo tam Panie sa mile, ale go nie kochaja, a on chce byc z ludzmi, ktorzy go kochaja.
Sonia obecnie placze, jak ja odbieram, bo za wczas - bede chyba musiala posiedziec dluzej w pracy, by mogla sie wyszalec z ulubiona kolezanka - rowniez Sonią
Pozdrawiam,
Monia, Rondzia - wyniki niesamowite, ja obecnie mam juz 10 kg do przodu i w ubrania swoje sie nie mieszcze Po ciazy bede musiala ostro zabrac sie za siebie, a teraz to mam apeteyt na wszystko, musze zjesc 4 spore posilki inaczej brzucho sie odzywa
Magda - widac ja nastepna, na razie jednak spokojnie poczekamy na Monike, wiedac jej potomkowi sie nie bardzo spieszy.
Termin mam na 24 sierpnia, zobaczymy, wiec jeszcze sporo czasu.
Magda, u nas bylo tak z moim siostrzencem - do przedszkola szedl i ryczal, bo tam Panie sa mile, ale go nie kochaja, a on chce byc z ludzmi, ktorzy go kochaja.
Sonia obecnie placze, jak ja odbieram, bo za wczas - bede chyba musiala posiedziec dluzej w pracy, by mogla sie wyszalec z ulubiona kolezanka - rowniez Sonią
Pozdrawiam,
Rondzia
Fan(ka)
Magda moj Michas plakal caly zeszly rok. Dopiero niechcacy odkrylam ze ma uczulenie na jedna pania ze starszakow. I niechcacy przylapalam ja jak sie do niego odzywa i sie z niego wysmiewa. Zrobilam dym jak cholera. Byly skargi tez innych rodzicow i pania pognali won od wrzesnia. Od tamtej pory jest super...
Sprawdz moze Nikola tez na kogos tak reaguje albo na jakies dziecko..
Sprawdz moze Nikola tez na kogos tak reaguje albo na jakies dziecko..
reklama
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Heja
witam nowa mame
i pozdrawiam was z sloooooooonecznej Turcji
Pogodynka jest rewelacyjna Damian jak ryba w wodzie,
calymi dniami siedzi w basenie lub w morzu .ma fajnego kolege w tym samym wieku wiec nie jest mu nudno,
Dzisiaj jedziemy poogladac delfinki mam nadzieje ze bedzie fajorsko i przywieziemy duzo wrazen,
Ja sie czuje calkiem calkiem ale nie omieszkalam ochrzcic toalety niestyety mdlosci dopadly mnie rozwniez tutaj:-(ale nie przejmuje sie zyje pieknym klimatem:-)
Jeszcze raz pozdrawiamy i slemy BUZIAKI
Ania Pawel i Damian
witam nowa mame
i pozdrawiam was z sloooooooonecznej Turcji
Pogodynka jest rewelacyjna Damian jak ryba w wodzie,
calymi dniami siedzi w basenie lub w morzu .ma fajnego kolege w tym samym wieku wiec nie jest mu nudno,
Dzisiaj jedziemy poogladac delfinki mam nadzieje ze bedzie fajorsko i przywieziemy duzo wrazen,
Ja sie czuje calkiem calkiem ale nie omieszkalam ochrzcic toalety niestyety mdlosci dopadly mnie rozwniez tutaj:-(ale nie przejmuje sie zyje pieknym klimatem:-)
Jeszcze raz pozdrawiamy i slemy BUZIAKI
Ania Pawel i Damian