reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Moniaa GRATULACJE .
Widzę że nie było łatwo , dobrze że już to za sobą .Nikodem -jak to chłopak od samego początku musiał dać znać że to jest CHŁOP!
POWODZONKA

Moniaa serdeczne gratulacje !
Nikoś jest boski !

Ania chyba się minełyśmy ja wyleciałam 13 maja i wczoraj wróciłam , byliśmy w hotelu Alaiye Resort & Spa .
Jak się obrobię to wkleję foty .

Magda gdybyśmy się zgadały że będziemy w Turcji i to w tym samym bądź co bądź małym mieście na pewno byśmy się spotkały.Ja byłam od 6 do 20maja.Pogodę całe 2 tygodnie mieliśmy piękną.

Pozdrawiam

Oooo z pewnością Aniu !
My mieliśmy jeden dzień z zachmurzonym niebem i wykorzystaliśmy go na zakupy , reszta dni była upalna . Mieliśmy tak blisko do delfinarium , a wyobraź sobie ,że się nie wybraliśmy :zawstydzona/y::-p
A teraz z trudem wracam do rzeczywistości .

Nooo a co u Was ?

Aaaaa ponieważ w Turcji kupliliśmy Niuśce złote kolczyki to od wczoraj jest szczęśliwą posiadaczką dziurek w uszach.

Witam,

Monia - ogromne gratulacje. Nikolas wspanialy, pogratulowac.

Ania, Magda - no prosze, malo nie brakowalo a moglyscie sie spotkac...

U mnie zawrot glowy. W pracy obowiazkow przybylo, a i na tydzien moja mama przyjechala, wiec i w domu wiecej spraw...

Pozdrawiam,

Magda - a my sie skusiliśmy:-).Miałam to szczęście że wybrali mnie do tańca z delfinkami.Fajne przeżycie ...robiły wszystko to co ja:-) Były słodkie a Damian szalał z radości jak grały w piłkę:-) i jedna z nich o mały włos nie wpadłaby na nas.
Mam nadzieję ,że wypoczęliście:-)
Sandros -mama to szczęście w domu ...może Ci coś ugotuje:-p

Pozdrowionaka

Ostatnia edycja:
A no cisza , każda z nas widzę zalatana !
Widziałam Twój brzuszek Aniu - jest duuuży i śliczny !

Sandra , a Ty nadal nie znasz płci dzidziusia ?

Moniaa jak Nikodem ? Choć ja nie specjalistka to mam wrażenie ,że mały jest podobny do Ciebie i całkowicie inny niż Nicole - ona mocno tatusiowa .

reklama
Witam,

Magda - nadal nie do konca znam plec. Lekarz to chyba zbyt sie boi podac informacje w 100%... albo moj dzidzius jakis niesmialy... Aczkolwiek prawdopodobnie dziewczynka. Ide za niedlugo na USG ale brzucha watroby, bo cos mnie boli w prawym luku podzebrowym - prawdopodbnie pecherzyk zolciowy, ale zobaczymy.

Pozdrawiam,

Do góry