reklama
Oooo z pewnością Aniu !
My mieliśmy jeden dzień z zachmurzonym niebem i wykorzystaliśmy go na zakupy , reszta dni była upalna . Mieliśmy tak blisko do delfinarium , a wyobraź sobie ,że się nie wybraliśmy
A teraz z trudem wracam do rzeczywistości .
Nooo a co u Was ?
Aaaaa ponieważ w Turcji kupliliśmy Niuśce złote kolczyki to od wczoraj jest szczęśliwą posiadaczką dziurek w uszach.
My mieliśmy jeden dzień z zachmurzonym niebem i wykorzystaliśmy go na zakupy , reszta dni była upalna . Mieliśmy tak blisko do delfinarium , a wyobraź sobie ,że się nie wybraliśmy
A teraz z trudem wracam do rzeczywistości .
Nooo a co u Was ?
Aaaaa ponieważ w Turcji kupliliśmy Niuśce złote kolczyki to od wczoraj jest szczęśliwą posiadaczką dziurek w uszach.
Witam,
Monia - ogromne gratulacje. Nikolas wspanialy, pogratulowac.
Ania, Magda - no prosze, malo nie brakowalo a moglyscie sie spotkac...
U mnie zawrot glowy. W pracy obowiazkow przybylo, a i na tydzien moja mama przyjechala, wiec i w domu wiecej spraw...
Pozdrawiam,
Monia - ogromne gratulacje. Nikolas wspanialy, pogratulowac.
Ania, Magda - no prosze, malo nie brakowalo a moglyscie sie spotkac...
U mnie zawrot glowy. W pracy obowiazkow przybylo, a i na tydzien moja mama przyjechala, wiec i w domu wiecej spraw...
Pozdrawiam,
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Magda - a my sie skusiliśmy:-).Miałam to szczęście że wybrali mnie do tańca z delfinkami.Fajne przeżycie ...robiły wszystko to co ja:-) Były słodkie a Damian szalał z radości jak grały w piłkę:-) i jedna z nich o mały włos nie wpadłaby na nas.
Mam nadzieję ,że wypoczęliście:-)
Sandros -mama to szczęście w domu ...może Ci coś ugotuje
Pozdrowionaka
Mam nadzieję ,że wypoczęliście:-)
Sandros -mama to szczęście w domu ...może Ci coś ugotuje
Pozdrowionaka
Ostatnia edycja:
A no cisza , każda z nas widzę zalatana !
Widziałam Twój brzuszek Aniu - jest duuuży i śliczny !
Sandra , a Ty nadal nie znasz płci dzidziusia ?
Moniaa jak Nikodem ? Choć ja nie specjalistka to mam wrażenie ,że mały jest podobny do Ciebie i całkowicie inny niż Nicole - ona mocno tatusiowa .
Widziałam Twój brzuszek Aniu - jest duuuży i śliczny !
Sandra , a Ty nadal nie znasz płci dzidziusia ?
Moniaa jak Nikodem ? Choć ja nie specjalistka to mam wrażenie ,że mały jest podobny do Ciebie i całkowicie inny niż Nicole - ona mocno tatusiowa .
reklama
Witam,
Magda - nadal nie do konca znam plec. Lekarz to chyba zbyt sie boi podac informacje w 100%... albo moj dzidzius jakis niesmialy... Aczkolwiek prawdopodobnie dziewczynka. Ide za niedlugo na USG ale brzucha watroby, bo cos mnie boli w prawym luku podzebrowym - prawdopodbnie pecherzyk zolciowy, ale zobaczymy.
Pozdrawiam,
Magda - nadal nie do konca znam plec. Lekarz to chyba zbyt sie boi podac informacje w 100%... albo moj dzidzius jakis niesmialy... Aczkolwiek prawdopodobnie dziewczynka. Ide za niedlugo na USG ale brzucha watroby, bo cos mnie boli w prawym luku podzebrowym - prawdopodbnie pecherzyk zolciowy, ale zobaczymy.
Pozdrawiam,