reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Moniaa wracaj do zdrowia...... bo zraz będziesz miała szpital w domu!
Sandra ....powodzonka..... Jako cięzarna zdasz egzamin za pierwszym razem.Gratuluje pomysłu .....duży brzuszek działa na egzaminatorów:-D

reklama
Witam,

Ania - to wyszlo przypadkiem, przyznam, ze obawiam sie czy bede sie nadal tak dobrze czula i czy wlasnie egzaminator nie uzna tego odwrotnie... A dostalam namiary na swietny osrodek i dlatego sie zdecydowalam, inaczej pewnie odwleklabym to na... "sw. nigdy".

Monia zdrowka.

Pozdrawiam,

Kochane wróciłam od lekarza...........
Jestem zachwycona jego podejściem do sprawy.
Pierwsze co spytał to czy jakikolwiek lekarz zlecił mi badania na prolaktynę - w związku moimi problemami z piersiami.
A że nie , to dał mi od razu skierowanie na wykonanie tego badania.Tak więc jutro idę na podbój laboratorium.
Po drugie- oczywiście zbadał mnie ginekologicznie , a następnie zrobił USG.
Wszystkiemu się dokładnie przyjrzał , a szczególnie mojemu pęcherzykowi, dalej .....nakazał przytulać się w PONIEDZIAŁEK rano a następnie po 2 godzinach od zbliżenia iść do niego na badanie....(ale nie powiem jak się nazywa ponieważ to bardzo długa nazwa).W każdym razie dotyczy mojej owulacji (czy do niej dochodzi czy nie) i badania nasienia mojego mężyka :rofl2:.
Jeśli okaże się że nie mam owulacji ..jak ona sam powiedział będziemy mnie stymulować:-)

Jakoś napełnił mnie nadzieją...może się uda...zaczynam odbudowywać swoją wiarę w nowe życie.

A pro po dziewczyny byłyście kiedyś o wróżki.....

Ja idę jutro i trochę się obawiam.A z drugiej strony jestem cholernie ciekawa!

Buziaki dla WAS !

Witam,

Ania - wsystko wskazuje na to, ze w koncu trafilas na dobrego lekarza, trzymam kciuki, by nie skonczylo sie na wrazeniach, a na ciazy.

Sceptycznie podchodze do spraw zwiazanych z magia, wrozbiarstwem itp. Z drugiej strony zawsze bylam ciekawa. W swoim zyciu tylko raz mialam okazje spotkac "wrozke", ktora przepowiedziala mi, ze niedlugo urodze swoje pierwsze dziecko, tymczasem Sonia miala juz dobrze ponad rok... ale czego spodziewac sie, po ulicznej cygance ;-)
Ja lubie myslec, ze moj los lezy w moich rekach, a nie jest z gory ulozony.
Daj znac, jak bylo u wrozki i jaka przyszlosc Ci wywrozyla.

Pozdrawiam,

Witam
Bylam dzisiaj u ginki z maluszkiem wszystko dobrze wazy juz 1392g ;))) i ogolnie duzy chlopczyk sie zapowiada :D

w kwietniu musze isc na przeswietlenie miednicy, w zwiazku z problemami przy Nicole trzeba obaczyc jak to tam wyglada.
Blizna po cesarce rowniez dobrze wyglada :) takze bardzo sie ciesze.
Jak sie baterie naladuja wrzuce Wam zdjecie malego :)

Ja chora oczywiscie grypsko :crazy:

ANIA no to super wiesci! no ooby teraz wszystko dobrze poszlo :)))

Witam

u nas spokojnie tyle że mnie się wiosna marzy :) już ma dośc tej ponurej pogody:)

Sandra elfik jak zwykle śliczny; szczerze mówiąc zawsze twierdziłam że jak mi dali prawo jazdy to każdy powinien zdac :) taki jestem świetny kierowca buhahaha

Monika - Jaśko boski ale jak ma taką mamę to inaczej by nie może:)

Aniu, znam kogoś kto miał problemy z za wysokim poziomem prolaktyny, który blokuje zagnieżdżenie się jajeczka po zapłodnieniu czy coś w tym stylu, ciekawe, że dopiero teraz ktoś na to wpadł żeby ci zbadac. Życzę powodzenia za pierwszym strzałem :)

Ja powoli naberam chęci na ponowną próbę, ale chcemy sobie sprawic jeszcze porządne wakacje i może tam coś zbroic.
Spotkałam ostatnio kobietkę która próbowała 3 razy za kazdym razem traciła ciążę, dała sobie spokój a teraz ma prawie 40 lat i jest za późno. Mówiła ze gdyby mogła sie cofnąc w czasie to by walczyła o dziecko nawet 10 razy bo teraz tylko ma żal do siebie. Jakoś tak mnie to ruszyło i pomogło się pozbierac.

Moniaa dbaj o siebie teraz choróbska powinny cię omijac.

Jak sobie przypomnę jak sie wkleja zdjęcia to was uraczę :)

Pozdrawiam ciepło z Poznania
B.

Basia...

Czekamy na fotki:-)

Anka ty w leb powinnas dostac i tyle. Jak w ciaze zaszlam to ci dupe o owulacje trulam bo mialam taki problem sama. O prolaktynie miwlam ci ze dwa lata temu. Chyba sie obraze po prostu

reklama
Wieeeeeeem , jak to pisałam ...wiedziałam że sie odezwiesz o tej prolaktynie:zawstydzona/y:

Ale .......wiesz nie widziałam wtedy takiego problemu.......Myślałam sobie zrobi zrobie...a i tak postawiłam na nature......
Potem wyszły te problemy z piersiami....na ostatniej kontroli piersi zapytałam dr czy to że nie mogę zajścć może być powiązane z cyckami...odpowiedziała że tak jak najbardziej.

Trzymaj lepiej kciuki:-)

Do góry