reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Rondzia slodkie zdjecia....
ja obiecuje ze wrzuce fotki ale to juz po przeprowadzce bo zyje na kartonach :crazy:

Bylam dzisiaj u ginki :)
Wiec tak cukier mam w normie z czego baardzo sie ciesze. Maluszek wykorzystal juz zapas mojego zelaza wiec przepisala mi biofer :-)
Maly wazy juz 2200!!! i wg wymiarow wychodzi juz 35tydzien! ::szok::szok:zapowiada mi sie wielkolud nie ma co.
Stopka ma 6cm co tez oznacza sporo stopke, Nicole tez ma wielgachna no ale to po mnie :)))
Dzidzius jest baaardzo wysoko i chyba bede miec cesarke ale ostatecznie podejmiemy decyzje po rtg ktore mam w przyszlym miesiacu.
Bole krocza ktore mi towarzysza od 3 dni to skurcze! Jestem po ccesarce i moja macica jest bardzo delikatna, wiec odbieram to podwojnie, w kazdym razie jak bedzie mocno bolec mam jechac do szpitala.ale narazie nie panikuje hehe :))

Maluszkowi dzisiaj przeszkadzalo USG i w koncu kopnal w sonograf hahahaha alez sie wystraszylysmy bo akurat sluchalismy tetna przeplywu krwi przez pempowine :)))) takze ostro kopnal az zabuczalo :)

od poczatku ciazy przytylam tylko 4kg :-D az jestem z siebie dumna :)))) z Nicole bylo o wiele, wiele wiecej :zawstydzona/y::-)

No to Cie Monika pociesze. Ja z Jasiem przytylam 3 kg ale mocno schudlam na buzi w biodrach na rekach itd. Teraz waze mniej niz przed ciaza ale brzuch mi wisi jak w 5tym miesiacu..

Rondzia no brzusio na pewno zejdzie :) tylko trzeba bedzie mu pomoc u mnie tez tak bedzie.
Fajnie ze schudlas :D ja tez chce schudnac i to duuuuzo :-D mam nadzieje ze mi sie uda :p

ucaluj chlopaczkow!

witam w gronie ciężarówek:-)

do nas bocian też przyleciał

oc9334_Tescik.jpg

pozdrawiamy!

Ostatnia edycja:
:szok:yyyyyy naprawdę ???? Świetnie ! Gratuluję ! Bardzo się cieszę !
Dbaj teraz o siebie ! No i szczegóły , szczegóły nam tu opisz !

Moniaa matko święta toż to już kolos , a gdzie jeszcze do rozwiązania:szok:
Tak się zastanawiam .... na pewno zdecydujesz się na prześwietlenie ?
Nie chcę pouczać , ale czy to jest takie niezbędne ?

Pozd . M

Ania, baaaaaaaaaaardzo sie ciesze ale nalezy Ci sie strzał w potylice! Juz za jakes 8 miesiecy dołączysz do grona osaczonych!!

P.S. A czemu masz takie niebieskie siuśki?? :confused:

reklama
Do góry