reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Witam,

Ja ostanio wklejalam.... Co prawda zdjecie dzidzi w brzuszku, ale jednak.
Ale racja, zaniedbalam wrzucanie fotek, jak wiekszosc z nas.
Postaram sie w weekend zaprezentowac, jak mieszkamy w stolicy.

Pozdrawiam,

ho ho ho jawrzucałam ostatnio w styczniu FOTKI ZE SRI LANKI:-p koooochana:-)
więc zupełnie niedawno :-)

Dawajcie dawajcie

Witam,

Kilka zdjec Soni wrzucilam do katalogu watku z Foteczkami naszych skarbow.

Pochwale sie troszke - uczeszczam na kurs prawa jazdy. Dzis mialam pierwsza jazde - poszlo mi nawet niezle. Mialam klopoty z ruszaniem i hamowaniem, ale kto ich nie ma przy pierwszych probach :sorry2:

Pozdrawiam,

reklama
Witam
Sonia jest sliczna :))))
SANDRA no to super zycze aby kurs szybko minal :) i zdania egzaminu!

A ja chora, Robert mi sie calkiem rozlozyl ma zapalenie pluc a ja angine, no paranoja jakas ciagle chora. Mala narazie dobrze.

pozdrawiam

Do góry