reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
ANIA :szok:jeju az strach do takiej wrozki isc :)))
No z dzidziusiem zeby sie u Was sprawdzilo no ale trzeba byc dobrej mysli! :)))
a tu moja pannica ;)
dress.jpg

Jakoś nie specjalnie mi się wkleiło :wściekła/y: Wybaczcie ! Trzeba klikać !

Anka na temat wróżki się nie wypowiem , nie znam się , nie byłam i nie będę .
Natomiast , brawo za wizytę u lekarza ! Trzymam kciuki !

Basia ja też już tęsknię za wiosną.
Sandra - zdaaasz :tak:
Moniaa , Nicole się zmieniła mam wrażenie , kiedyś była bardziej podobna do męża . Ładna panienka .

Padam , idę spać !
Pozdrawiam

Witam,

Jaki tu ruch - zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy powiadomienia poprostu mi nie przychodza...

Monia - Nicol rosnie - jak na nia patrze, to Sonia wydaje mi sie malutkim szkrabikiem

Magda - wklejanie wyszlo ci widze podobnie jak mnie...

U nas spokojnie. Szykujemy sie do przeprowadzki, do wiekszego mieszkania, skoro rodzina nam sie powieksza, to i przestrzen nam sie przyda.
Dzidziek mi sie rozpycha - dzis w pracy tak mi sie ulozyl, ze zabolalo, a jak podnioslam bluzke, bo zobaczylam lekkie uwypuklenie - jakis wielkolud chyba mi rosnie, bo by w tym tygodniu juz tak sie rozpychal...

Pozdrawiam,

Absolutnie fantastyczne chłopaki !

Rondzia , wydaje mi się ? , czy Michaś schudł ?
Dopadło mnie chyba przesilinie wiosenne , wieczorem padam na twarz , a w ciągu dnia wyjajić się nie mogę ze wszystkim :angry:

Z niusów - mamy drugiego psa na stanie ! Jest to biszkoptowy lablador , wabi się Bono ,( na cześć U2) , ma 7 tygodni i jest rewelacyjny ! Niuśka oszalała zupełnie!
Nie obiecuję ,że szybko , ale niebawem wkleję zdjęcie .
Pozd. M.

reklama
NOOOOO fajorski ten maluch!
A Michaś przypomina sobie młodzieńcze lata na macie:-)

Magda labradory są nieziemskie ....szczególnie takie maluśkie.

Pozdrawionka

Do góry