reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe skarby :)

reklama
ANIA :szok:jeju az strach do takiej wrozki isc :)))
No z dzidziusiem zeby sie u Was sprawdzilo no ale trzeba byc dobrej mysli! :)))
a tu moja pannica ;)
dress.jpg

Jakoś nie specjalnie mi się wkleiło :wściekła/y: Wybaczcie ! Trzeba klikać !

Anka na temat wróżki się nie wypowiem , nie znam się , nie byłam i nie będę .
Natomiast , brawo za wizytę u lekarza ! Trzymam kciuki !

Basia ja też już tęsknię za wiosną.
Sandra - zdaaasz :tak:
Moniaa , Nicole się zmieniła mam wrażenie , kiedyś była bardziej podobna do męża . Ładna panienka .

Padam , idę spać !
Pozdrawiam

Witam,

Jaki tu ruch - zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy powiadomienia poprostu mi nie przychodza...

Monia - Nicol rosnie - jak na nia patrze, to Sonia wydaje mi sie malutkim szkrabikiem

Magda - wklejanie wyszlo ci widze podobnie jak mnie...

U nas spokojnie. Szykujemy sie do przeprowadzki, do wiekszego mieszkania, skoro rodzina nam sie powieksza, to i przestrzen nam sie przyda.
Dzidziek mi sie rozpycha - dzis w pracy tak mi sie ulozyl, ze zabolalo, a jak podnioslam bluzke, bo zobaczylam lekkie uwypuklenie - jakis wielkolud chyba mi rosnie, bo by w tym tygodniu juz tak sie rozpychal...

Pozdrawiam,

Absolutnie fantastyczne chłopaki !

Rondzia , wydaje mi się ? , czy Michaś schudł ?
Dopadło mnie chyba przesilinie wiosenne , wieczorem padam na twarz , a w ciągu dnia wyjajić się nie mogę ze wszystkim :angry:

Z niusów - mamy drugiego psa na stanie ! Jest to biszkoptowy lablador , wabi się Bono ,( na cześć U2) , ma 7 tygodni i jest rewelacyjny ! Niuśka oszalała zupełnie!
Nie obiecuję ,że szybko , ale niebawem wkleję zdjęcie .
Pozd. M.

reklama
NOOOOO fajorski ten maluch!
A Michaś przypomina sobie młodzieńcze lata na macie:-)

Magda labradory są nieziemskie ....szczególnie takie maluśkie.

Pozdrawionka

Do góry