reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

No to wesoło masz Monika :rofl2:

Damian twu twu narazie luzik.... bierzemy szczepionke już ostatnią dawkę Bonchovaxon.....może to i dzięki niej narazie jest ok.Codziennie pijemy actimelki także może wsio do kupy i jakos sie trzyma.

Buziaki

reklama
Witam
U nas te choroby to niby na tle alergiccznym 26lutego bedziemy robic testy. Bo prawda taka ze jak mloda choruje to ciagle ma te same objawy, na pierwszej wizycie alergolog dal nam syrop i spray do nosa ktory mamy podawac przez miesiac.
Widze poprawe i to spora, takze czekamy do kolejnej wizyty.
U nas w ostatnim tygodniu lutego sa ferie :) takze mloda troche pokuje, rowniez biezemy broncho vaxom.
ANIA jak tam staranka :)))

Hello !

Ania , kiedy idziesz do lekarza ? Zastanawia mnie czy byłaś już u jakiegoś i czy powiedział Ci coś konkrenego ?

Moniaa jak się czujesz ? Gorzej znosisz drugą ciążę ?

Moje dziecko żyje balem przebierańców w przedszkolu - będzie baletnicą :tak:

Aaaa Ania wiesz coś na temat tego hotelu Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa - Azja - Turcja - Riwiera Turecka - Keme

Chcemy się tam wybrać na święta.

Pozd.

Aaaa Ania wiesz coś na temat tego hotelu Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa - Azja - Turcja - Riwiera Turecka - Keme

Chcemy się tam wybrać na święta!

Madzia
Hotel cieszy się raczej dobrymi opiniami ,ma plaże piaszysto-żwitową położoną 150 m od hotelu.Programy animacyjne dla dzieci.W pobliżu hotelu są położone restauracje i bary.

OFERTA:

Queen Elizabeth Elite Suite Ho
2_stern5.gif
Turcja / Kemer / Goynuk
Zakwaterowanie: 2 adl + 1 chd (2-13),
Wyżywienie: Ultra All Icnlusive
Linie lotnicze , Wylot: Warszawa godz. 09:15
Linie lotnicze , Przylot: Antalya godz. 13:00

Cena za osobę : 1890 PLN
Cena za Nikolę:1190 PLN
CENA ZA RODZINĘ:4970PLN

10.04.2009 - 17.04.2009 (7 nocy)

:-)+ 1 Wycieczka "Shopping and Sightseeing" GRATIS:-)

Mam nadzieję ,że wspomożesz moje biuro:confused: i skorzystasz z mojej oferty.

:-)Ode mnie dostaniesz torbę plażową i smycz:-)firmową:-)

Ja Ci jeszcze polecam hotel TIMO

W sprawie wczasów napisz do mnie maila radom@ostatniemiejsca.pl
Jeśli będę mogła chętnie pomogę.

-----------------------------------------------------------------------------

Apropo lekarza byłam już wcześniej to dał mi Duphaston , łykałam go pół roku i tak to nic nie dało ...w końcu się wkurzyłam i sprzedałam ostatnie opakowanie bo nic to nie a dawało rezultatów.
Teraz pójdę prywatnie ..... ja myślę że ma to związek z moimi problemami z cyckami...gdzieś coś nie prawidłowo pracuje ...jakieś hormony...... i dlatego mimo tak ciężko mi zajść.

no zobaczymy ....aż sie trochę boje.

Zmiana tematu Damian złapał gila a za OKNEM TAAAAAAKA zima że szok
Śnieg od wczoraj nie przestaje padać.
Zastanawiam się czy mam brać małego na dwór czy niech lepiej przezimuje gila w domu .Ale aż szkoda nie wyjść na taki śnieg.

Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Witam
Alez fajnie tez bym sobie gdzies pojechala :-D

No ale narazie to zajmuje sie pakowaniem bo mamy nowe mieszkanie :-)
Tyle tego ze glowa boli :)

a jak tam u Was?

Oj tak pakowania to nie lubie... ale rozpakowywanie tak :) zawsze mozna wszystko na nowo sobie ulozyc haha i przy okazji przejrzec :) posegregowac...

Czesc! To ja. Malo sie udzielam bo lekko zglupialam ostatnio. Rozumiecie w czterech scianach a najwiekszy problem to kolor kupy. Wczoraj stwierdzialam ze jest juz ze mna baaardzo zle jak zaczelam skladac podkoszulki jak Anthea (perfekcyjna pani domu). Ratunku!!!! Bedzie dno jak zaczne kupowac na talazakupach. Nizej sa tylko harlequiny...

reklama
Do góry