reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Basiu przykro mi:(
No właśnie pocieszające jest to że miałaś do kogo wrócić.

Sandra..... śliczna fasolinka:-)

Ale rozbieżności ...smutek...radość.....

U nas oczywiście lipa...... już sobie wmawiam co ma być to będzie....Dzięki Bogu jest nasz DAMIANITO:-) bo inaczej bym się pochlastała chyba................

BUZIAKI!

reklama
Jak zwykle nie mam czasu pisać , ale ktoś tu potrzebuje KOPA !!!!
Anka wkurzasz mnie !!! Weź się kobito za siebie , biadoleniem nic nie zdziałasz !
Zdrowa kobieta i zdrowy mężczyzna są stworzeni do płodzenia !!!!
Czasem jednak naturze trzeba pomóc ! Więc marsz do lekarza - jednego , drugiego , dziesiątego .

Basiu , przykro mi .
Rondzia Jaś jest cudowny .
Moniaa , Sandra gratuluję.
Magda.

No właśnie......czekam teraz na @ i po niej zaraz uderzam do następnego dowcipnego lekarza.

Rondzia jak sobie radzisz??
jak chłopaki ...napisz cosik.

Moniaa a Twoje zdrówko jak....
Sandra....... jak fasolinka??

Magda a Ty byś rzucila jakieś fotki już was tyle nie widziałam......zapomniałam jak wyglądacie.

Pozdrówki......

Ja? W ogole se nie radze, Moj mlodszy syn se radzi i jest sterem i okretem w tym domu. Je kiedy chce, spi kiedy chce a mi zostalo sie ewentualnie dostosowac. Gdzie moja wolnosci i swoboda??? Buuuuu!

Witam,

Rondzia - rany jak przypomna mi sie pierwsze miesiace Soni, to niczym Twoje opisy... Rany, lepiej juz teraz bardzo sie wysypiac, bo jeszcze pare miesiecy i bedzie krucho...

U mnie wszyscy z niecierpliwoscia oczekuja tygodnia gdy mozna bedzie okreslic plec... Rany jeszcze nigdy nikogo tak to nie obchodzilo. Czekam az zaczna zaklady robic.
Mnie w koncu przechodza mdlosci. Nie moge za duzo slodkosci, wiec tlusty czwartek bedzie lekki, po za tym jest dobrze.

Pozdrawiam,

Czasem sama zapominam jak wyglądam ....
Nikola co i raz przynosi do domu jakieś choróbsko z przedszkola :no:
Łapiemy od niej wszystko.
Mam też dużo pracy , ale jakoś daję radę.
Ania trzymam kciuki !
Rondzia - ściskam ! Bądź dzielna ! Nie masz wyjścia ;-)
Buziaki

O nawet ruch byl dzisiaj!
Rondzia jeju nie strasz :) mysle ze bedzie dobrze jak sie unormuje co???

Sandra haha to tak jak u mnie, kazdy czekal no kiedy plec bedzie znana; ale ja czulam odrazu chlopca :-D a oni nie wierzyli :)

Magda no coz chorobskami to i nas raczy nasza coreczka :crazy:
No coz przedszkolna rutyna :)

ANIA no to trzymamy kciuki!!!

reklama
Witam,

Monia - u mnie problem, ze sama jakos nie czuje. Przy Soni wiedzialam, ze bedzie dziewczynka, ludzilam sie tylko o chlopca, tym razem nie wiem.

U nas z chorobami naszczescie spoko. W przedszkolu daja dziecom kawalki cytryny obtoczone w cukrze, wiec to je wzmacnia. No i pilnuja by dzieci zdrowe byly. Jak poslalam Sonie z kaszlem pochorobowym (kaszel zawsze ostatni u niej przechodzi), to pani prosly, by moze w domu troszke posiedziala, az wydobrzeje do konca... Z jednej strony bylam zla, bo zaswiadczenie musialam nosic, ale jednak duzy plus, ze tak pilnuja.

Ania, ja rowniez przylanczam sie do zyczen - powodzenia.

Pozdrawiam,

Do góry