reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Monia - zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Tak dawno tu nie zagladalam, ze nawet nie wiedzialam,z e jestes w ciazy - gratulacje. Juz wiadomo czy to bedzie Nikodem?

Ja po pierwszej wizycie - za tydzien ide na usg, narazie wroza rozwiazanie na koniec sierpnia. Jak przy Soni ciaza, to sielanka, tak tym razem zoladkowy koszmar. Ciagle mi niedobrze, nie moge slodkich rzeczy, tlustych i smazonych. Najlepiej zyc na bialych serach, ogorkach kiszonych, wodzie i grzankach...

W poniedzialek wybieram sie z Sonia na ferie do domu. Mamy zamiar wybrac sie w gory troszke poszalec na sniegu, kupilismy Soni kask, ciekawe, jak jej sie spodoba jazda na nartach... Wypstrykam troszke zdjec, postaram sie potem wkleic.

Pozdrawiam,

reklama
Witam
Sandros ! a w ktorym Ty juz tygodniu?
Ja ciaze bardzo zle znosze ciagle cos. .. maly ostro ze mnie ciagnie, z Nicole to byl lajcik ::) no ale takie zycie!

Zapewne Soni bardzo bedzie sie podoba!
pozdrawiam!

Witam,

Jestem gdzies w 10 tygodniu, ale to wedlug ostatniej miesiaczki. Za tydzien mam usg, wiec dowiem sie wiecej.
Sonia narazie sie cieszy, bardzo chce rodzenstwo, tylko braciszka. Siostrzyczka nie bedzie sie opiekowac - tak mowi, ale przejmuje sie, juz chce kupowac cos dla malenstwa, juz czasem dotyka mojego brzucha i glaszcze.

Pozdrawiam,

hehe niezla Sonia :)))
Nicole jak powiedzielismy ze dzisia w brzuszku to pytala jak ja zjadlam :D no ale juz wie co i jak :)
Czesto przytula sie do dzidzi albo daje buzi :) slodka jest! co do ciuszkow tez juz pokazuje co kupimy dla dzidzi jakie zabawki etc :))) zabawne to Na poczatku chciala tylko siostre :) ale teraz jakos zmienila juz zdanie bo wie ze bedzie braciszek i cieka na niego z niecierpliwoscia.

Sandra to koniecznie daj Nam znac po wizycie ;)

Witam,

tak sie zbieram od dłuższego czasu zeby Wam napisać co tam u nas i dopiero dziś mi się udało . Moja ciąża niestety nie przetrwała, obumarła na tak wczesnym etapie że cały czas na usg wychodziło puste jajo płodowe. W zeszłym tygodniu byłam w szpitalu na łyżeczkowaniu co zakończyło całą tą historię. Z jednej strony mega żal że tak sie skończyło a z drugiej strony ulga że już po zabiegu i że możemy iśc do przodu o zapomnieć o wszystkim.
Szczeście że mamy Matika bo mieliśmy na czym się skupić i o kogo dbać. W szpitalu napatrzyłam się na dziewczyny które traciły drugą, trzecią ciążę i po zabiegu wracały do pustego domu, a ja mogłam wrócić do synka i dziękowac Bogu że jest.

Teraz mamy sie dobrze tylko wszytscy padliśmy ofiarą mega grypska, którego epidemię mamy w Poznaniu.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie ciężarówki i nie ciężarówki.
Basia

Witam

O jeju Basiu bardzo mi przykro.... mam nadzieje ze sie nie poddajesz?
Masz racje wiele kobiet nie moze w ogole miec dzieci a my mamy te nasze kochane pazdzierniczki :)

Sandra jak tam po wizycie?

jakos tu cichutko

Witam,

Basiu - przykra wiadomosc. Ciesze sie, ze sie nie zalamujesz, ze cieszysz sie Mateuszem, na pewno przyjdzie czas na rodzenstwo dla niego.

Ja po USG - wkleilabym zdjecie, ale zapomnialam adresu strony przez ktora wrzucalam zdjecia. Wszystko jest w porzadeczku. Malenstwo mierzy niecale 3 cm, rozwija sie prawidlowo, slyszalam juz nawet serduszko - uwilbiam ten oglos galopujacych koni... Teraz czas na kucie - badanie krwi...

Pozdrawiam,

Witam,

Obiecane zdjecie:

usgld7.jpg

reklama
Do góry