reklama
U nas najprawdopodobniej bedzie Nikodem jutro ide na usg do szpitala i badania to sie zapewne juz dowiem.
Meczylam sie z wysypka, dopiero sterydy pomogly...
mam troche za wysokie cisnienie wiec musze chodzic do kardiologa.ALe mysle ze juz sie unormowalo, sama w domu to kontroluje. Przytylam 2 kg narazie i dobrze! bo gruba i tak jestem.. ))
A tak to Nicole biega i krzyczy ma 117cm i 19kg wypadl nam pierwszy dren po operacji czekamy az z drugiego uszka wypadnie i wtedy testy czy dobrze juz slyszy .
Za tydzien do okulisty kontrolnie
a 20tego w moje urodzinki do ginki lece i jeszcze raz obejrze maluszka
ANIU zycze aby w tym nowym roku udalo sie i Wam zobaczyc te 2 kreseczki!
Odezwe sie jutro jak wroce z usg ))
BUziaki i milej niedzieli zycze!
Meczylam sie z wysypka, dopiero sterydy pomogly...
mam troche za wysokie cisnienie wiec musze chodzic do kardiologa.ALe mysle ze juz sie unormowalo, sama w domu to kontroluje. Przytylam 2 kg narazie i dobrze! bo gruba i tak jestem.. ))
A tak to Nicole biega i krzyczy ma 117cm i 19kg wypadl nam pierwszy dren po operacji czekamy az z drugiego uszka wypadnie i wtedy testy czy dobrze juz slyszy .
Za tydzien do okulisty kontrolnie
a 20tego w moje urodzinki do ginki lece i jeszcze raz obejrze maluszka
ANIU zycze aby w tym nowym roku udalo sie i Wam zobaczyc te 2 kreseczki!
Odezwe sie jutro jak wroce z usg ))
BUziaki i milej niedzieli zycze!
witam
Jakos widze slaba frekwencje a gdzie reszta?
Rondzia pokaz tych swoich mezczyzn ))
U mnie po smiechu przychodzi placz... od wtorku leze plackiem i zdycham . mam grype tak mnie zlamalo ze ciezko do toalety wstac. dzisiaj jeszcze strasznie pulsuje mi glowa no az sie wszystkiego odechciewa.
Jakos widze slaba frekwencje a gdzie reszta?
Rondzia pokaz tych swoich mezczyzn ))
U mnie po smiechu przychodzi placz... od wtorku leze plackiem i zdycham . mam grype tak mnie zlamalo ze ciezko do toalety wstac. dzisiaj jeszcze strasznie pulsuje mi glowa no az sie wszystkiego odechciewa.
reklama
No i ucichlo oj babeczki ))
Ja niestety sie rozchorowalam grypa, i jeszcze korzen w zebie mnie tak zaczal bolec ze glowa puchla, denntysta juz sie mna zajal, ale niestety nie obylo sie bez zdjecia; mam nadzieje ze maluchowi nie zaszkodzi.
oj chyba bede tu prowadzic monolog!
Ja niestety sie rozchorowalam grypa, i jeszcze korzen w zebie mnie tak zaczal bolec ze glowa puchla, denntysta juz sie mna zajal, ale niestety nie obylo sie bez zdjecia; mam nadzieje ze maluchowi nie zaszkodzi.
oj chyba bede tu prowadzic monolog!