reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
U nas najprawdopodobniej bedzie Nikodem :) jutro ide na usg do szpitala i badania to sie zapewne juz dowiem.
Meczylam sie z wysypka, dopiero sterydy pomogly...
mam troche za wysokie cisnienie wiec musze chodzic do kardiologa.ALe mysle ze juz sie unormowalo, sama w domu to kontroluje. Przytylam 2 kg narazie :D i dobrze! bo gruba i tak jestem.. ;)))
A tak to Nicole biega i krzyczy ma 117cm i 19kg :D wypadl nam pierwszy dren po operacji czekamy az z drugiego uszka wypadnie i wtedy testy czy dobrze juz slyszy :).
Za tydzien do okulisty kontrolnie :)
a 20tego w moje urodzinki do ginki lece i jeszcze raz obejrze maluszka :D :D

ANIU zycze aby w tym nowym roku udalo sie i Wam zobaczyc te 2 kreseczki!

Odezwe sie jutro jak wroce z usg :)))

BUziaki i milej niedzieli zycze!

Witam kochane Przedstawiam Wam mojego synka Nikodema Ktory jest sliczny i zdrowy : wazy juz 465g! i jest poprostu boooski. A to jego profil Przpraszam za jakosc zdjecia...

Załączniki

• synus.jpg
    synus.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 33
Monika EXTRA GRTAULUJĘ!:-)
Moniaa.... rónież słodkie zdjęcie:-)
wzruszyłam się:-)

Ale bobanie :-)
Jeszcze raz wielkei GRATULACJE!!!

witam
Jakos widze slaba frekwencje :) a gdzie reszta?
Rondzia pokaz tych swoich mezczyzn :)))

U mnie po smiechu przychodzi placz... od wtorku leze plackiem i zdycham . mam grype tak mnie zlamalo ze ciezko do toalety wstac. dzisiaj jeszcze strasznie pulsuje mi glowa no az sie wszystkiego odechciewa.

reklama
No i ucichlo oj babeczki :)))
Ja niestety sie rozchorowalam grypa, i jeszcze korzen w zebie mnie tak zaczal bolec ze glowa puchla, denntysta juz sie mna zajal, ale niestety nie obylo sie bez zdjecia; mam nadzieje ze maluchowi nie zaszkodzi.

oj chyba bede tu prowadzic monolog!

Do góry