reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe skarby :)

No fajnie Monika że się odezwałaś...........bo juz myslałam że będe specjalistka od monologów...

Pozdrawiam

reklama
Witam,

gdzie jesteście kobietki???????????? Hallo chce się pochwalic mam swoje 2 kreski na teście kobietki. Mati będzie miał rodzeństwo:)

Pzdr.
Basia

GRATULACJE!!
Dla Was i dla Matika oczywiscie ze bedzie starszym bratem....

A gdzie reszta?
Anka pewnie za granica,
Magda wygrala milionowe odszkodowanie w sadzie i teraz gwizdze na plebs,
Monika chucha na swoj brzuch
a Sandra pewnie pochlonieta nocnym zyciem stolicy a w dzien odsypia...

Ty to przynajmniej wiadomo gdzie bylas od ostatniego posta... w sypialni..

Heelooooo
GRATULACJE - coraz wieksza paka cięzarówek... SuPeR

Ja się wylegiwałam na Sri Lance:-) Święta spędzaliśmy w klimacie AZJI :-)

W baseniku

Z wizyta u słoni

W świątyni- obraz na pamiątkę Tsunami

Wielki budda -21 metrów

Ostatnia edycja:
Ja myślę,że należałoby zwrócić jej uwagę że to jest malutkie dziecko,na które trzeba uważać,albo dać jej książkę żeby sobie poczytała,może wtedy będzie mądrzej postępować.A co do przenoszenia chorób,to uważam że tacy ludzie są nieodpowiedzialni i powinno się ich izolować.:crazy:

Ja myślę,że należałoby zwrócić jej uwagę że to jest malutkie dziecko,na które trzeba uważać,albo dać jej książkę żeby sobie poczytała,może wtedy będzie mądrzej postępować.A co do przenoszenia chorób,to uważam że tacy ludzie są nieodpowiedzialni i powinno się ich izolować.:crazy:

A przepraszam do czego ma być ten post??

Witam,

Basiu - gratuluje - odrazu sie pochwale - ja tez mam dwie kreseczki :-)

Aniu - super zdjecia, widac urlop jak zawsze udany.

Pozdrawiam,

O to widze ze narobilam Wam ochoty ale Michas tez najstarszy z pazdziernikowych skarbow. Ja powoli finiszuje.. Zostaly mi jakies dwa tygodnie - jak dociagne

Rondzia trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.....
Magda chyba tylko my we dwie zostałyśmy ...... z jedynakami.....mimo usilnych moich starań..............
Sandra GRATULACJE!:-).
jak się maluchy porodzą to może ten wątek odżyje:-)

Buziaki

reklama
Witam,

Rondzia - wszystkiego dobrego w ostatnich dniach ;-) Ja to tak malo na biezaco - wisz czy drugi chłopczyk? Jakie imie wybrane?

Aniu - my staralismy sie juz w zeszlym roku, ale stolica pomieszala nam plany, obecnie troche zaszalelismy..., ale bardzo sie oboje cieszymy. Sonia tez nie umie sie doczekac... brata... stwierdzila, ze jak to bedzie siostra, to nie bedzie nic robic i sie na nas obrazi... Coz...

W tym roku juz tu nie zdaze zajzec - wiec zycze wszystkim Wszystkiego Dobrego w nadchodzacym Nowym Roku.

Pozdrawiam,

Do góry