reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
dziewczyny, czy któraś z was posiada krzesełko do kąpieli?
http://allegro.pl/thermobaby-krzeselko-do-kapieli-i3341626301.html
opłaca się to kupować jak mam brodzik? pamiętam, że jak mieszkałam w uk to małą kąpałam w tym w wannie, nie wiem jak to się bedzie sprawdzało w brodziku, bo mam taki płytki:sorry2:...poradźcie coś, bo wanna już u nas odpada, bo młody w trakcie kąpieli mi z niej wychodzi:szok: nie wiem jak to ogarnąć:no:

Ostatnia edycja:
A moge dostac linka do kupka niekapka z nuk? Tak z ciekawosci, sorki ze zasmiecam pytaniem, ale korzustam z neta na komurce i ciezko znalesc cokolwiek.

Ja mama puzle mimo ze mloda sie plata po calym domu,
najbardziej mnie denerwuje ze ona je wwszystkie rozkala na czesci pierwsze i gryzie, i rozrzuca po pokoju.
No ale niech sie bawi. Na puzlach polozylam cieniutki kocyk i przy scianie moja poduszke 'ciazowa' (nie mialam rogala tylko dluga prosta' i jakos sie ten kocyk trzyma dosc.

panziorka nie chce mi wejść ta strona,ale domyślam się o co chodzi. Ja wanienke miesiąc temu wymiosłam do piwnicy bo więcej było krzyku niż mycia, mały czas się przekręcał i próbował z niej wyjść. Też mam tylko brodzik i wiem o co chodzi:) kupiłam matę, którą kładę na brodzik i tak sie chlapiemy:) innego wyjścia za bardzo nie widziałam i myśle, że jakakolwiek próba wsadzenia Krzysia do "czegoś" zakończyłaby się nerwami.

Elutka no u mnie jakaś masakra, a żeby głowe umyć to muszę się prawie na nim położyć, bo już jest na brzuchu:no: problem jest w tym, że jak go kiedyś W. wsadził do brodzika pod prysznic to był większy krzyk niż przy porodzie:eek: młody uwielbia sie kąpać, ale coś mu prysznic nie podpasował...dzisiaj szalał w basenie tak, że 4 razy był pod wodą:szok:nie pytajcie o mój strach..a ten mały szatan wstawał opieral się o basen i puszczał się specjalnie żeby upaść do wody..no ręce opadają:sorry2:

Panziorkla a jakas zabawka typowo wodna? Mi siostra chyba z. Fisher price kupa kaczke grajaco i plywajaca. Podobno sie sprawdza nie probowalam jeszczee.
Tylko kilka min trzeba zeby glowe umyc.

Moja tez wariuje w wannie, tysiac pomyslow na minute, ale hyba ciezko sie spodziewac zeby sie dzidzia z kaapieli nie cieszyla.

A ja kąpie dzieci razem. Mają kupę zabawy razem. W tym czasie szykuję łózka, kolacje...wszystko przy otwartych drzwiach, co chwila patrzę czy wszystko ok. Nie wlewam też za dużo wody.

Takie krzesełko do kąpieli to w sumie taki gadżet. Może być fajny. Ja zastanawiam się nad matą, żeby się dziecko nie ślizgało jak siedzi w wannie.

Dziewczyny polecam zakup takiego młoteczka:LITTLE TIKES - MŁOTECZEK - MUZYCZNE ODKRYCIA (3365953317) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja małemu kupiłam go już chyba 2 miesiące temu, ale dopiero niedawno zaczął się nim bardziej interesować. Jedna z nielicznych zabawek z którą się "włóczy" po mieszkaniu i wszędzie nim stuka:) Wydaje śmieszne odgłosy i świeci jak się nim rusza.
Kaka ja używam piankowej maty do kąpieli-takiej jakiej się zwykle używa na podłogę w łazience:)

reklama
u nas gadżety do wanny się nie sprawdzają, bo moje dziecko woli wszystko co jest dookoła..płyny, szmpony..nawet naklejka na wannie jest bardziej interesująca niż np.książeczka do kąpieli :) on ma wgl swój świat :tak:, ale cos musze wykombinować, bo juz nie wyrabiam z kąpielą..stwierdziłam, że to krzesełko chyba się u mnie nie sprawdzi, postaram się włożyć matę do brodzika i wsadzę małego, dam mu prysznic do zabawy i może sie jakoś oswoi..

Do góry