reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

A ja byłam ostatnio w Smyku i spodobała mi się Arka Noego. Fajna zabawka dzięki której może Paweł załapie o co chodzi gdy mama mówi że krowa robi Muuu :) Nadal na topie są też książeczki i chyba dostanie taką gdzie z boku są przyciski. Będziemy oglądać, mama będzie czytała a Pawełek naciskał.
Na urodziny dostał boombox i to naprawdę świetny prezent. Polecam! Wiem, że są w kształcie zwierzątek, my mamy zwykły.

reklama
No niestety post pod postem ale mam pytanie. Czy w pokoju dziecka wisi na ścianie jakiś zegar? Większość czasu się bawimy w jego pokoju i pomyślałam że przydałby się taki dziecięcy zegar na ścianę. Na razie oglądam na allegro ale może macie już i coś polecicie?

PESCA jesli minela godzina od ostatniego postu to tej reguly juz nie ma :) my niestety nie mamy osobnego pokoju na N. a w naszym wspolnym mamy zwykly zegar. Ale mysle ze gdyby miala swoj pokoj to wisialby pewnie jakis z motywem Kubusia Puchatka albo Myszki Miki

Pesca ja na moim nowym forum zwrocilam uwage dziewczynie zeby edytowala posty a nie dawala 4- 5- nawet 6 pod rzad i ZOSTALAM ZLINCZOWANA.
Takze chyba nikt sie nie przemuje tym punktem regulaminu ;)

Ja chcialam juz dawno corci zegar do pokoju kupic, ale narazie ona spi u mnie abawi sie wszedzie malo co w pokoju swoim.
Chcialam jej kupic fajny bajowy taki duzy :-)

EMOTION twoje nowe forum to troche dziwne jest. Bo jak mozna sie klocic o to kto ma ile i jakie wozki?? A bo ta jest ze Szwecji oni tam maja inaczej, w PL jest inaczej... ehh usmialam sie jak to czytalam ;D co do postow to jak nie minela godzina od ostatniego to moderator ma za zadanie zwrocic uwage skleic posty w jeden. Potem to juz nie wiem ;d

PESCA a jaka firma zegara to chyba nie rzutuje byle by bylo bajkowato :)

Paulina DZIEKI,
Bylam mideratrem ale odebrano mi uprawnienia - bo zwrocilam uwage tej dziewcynie (na priv) a ona rozdmuchala wszystko na glownym. Zrezta cokolwien napsalam bylo 'ba'.
Tesknie za pazdziernikowkami ;(;(
Tu nigdy nie bylo problemow ani klotni (chyba ze ja nie pamietam)
Szkam innego miejsca dl siebie - na babyboom niewiem czy znajde, myslalam lipcowkach - i tak pewni koncem czerwca urodze. Albo calkiem na innej stronie.

Jakie książki o wychowywaniu dzieci macie i polecacie? Zamierzam się w coś zaopatrzyć ale jest tego sporo i nie wiem co wybrać.
.

Ja miałam książke Zawitkowskiego. W miarę fajnie napisana choć jak dla mnie Pan troszkę przereklamowany. .. szczerze mówiąc staram się wychowywać kierując się instuicją i zdrowym rozsądkiem :-D

reklama
Do góry