reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

marand ja juz mialam miseczke 75C a w krotkim czasie doszlo do 75F wiec jak dla mnie to sporo za duzo juz i ciezko wiec jak ktos ma maly biust to raczej przy takich rozmiarach to juz sie namiotem nazywa;-) sama jestem ciekawa na vczym skoncze....oby nie zawiele bo nie udzwigne:baffled:
Ja mam taki sam rozmiar w wychodziłam z 70 E więc i pod biustem trochę więcej:szok: Ja szukałam na aukcji i są fajne, sama się zastanawiam czy nie kupić takiego odpinanego do karmienia tylko z usztywnieniem.

reklama
ojej.. ale gadżecik.. ja mam masę przytulanek.. ale i tak wolałam kłaść synka sobie na piersi i tak sobie leżeliśmy.. nie ma nic piękniejszego i żadna zabawka tego nie zastąpi..

rany jakie Wy cudenka kupujecie. W przyszlym tygodniu ja zaczne powoli, wyjme i zobacze co mam po kubie i zaczne zakupy.

bylam w Lidlu. U nas chyba sie nauczyli ze malo nie mozna dac bo w mig nie ma wiec dzis bylam mile zaskoczona. Wszystko bylo. Bodziakow pelno. LEginsy tez kupilam. Tuniki nie bralam bo jakos mi sie nie podobaly.
Wzielam body na 62/68. Dwie paczki z krotkim i jedna z dlugim rekawem. A i wzielam tez paczke pieluszek tetrowych.

heh, ja tez już po lidlu :) specjalnie pojechałam przed pracą ok 8 rano - myślę sobie pewnie będą pustki, a tam już pełno brzuszków przy koszykach :)
też kupiłam leginsy i body

reklama
Do góry