reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

marand ja juz mialam miseczke 75C a w krotkim czasie doszlo do 75F wiec jak dla mnie to sporo za duzo juz i ciezko wiec jak ktos ma maly biust to raczej przy takich rozmiarach to juz sie namiotem nazywa;-) sama jestem ciekawa na vczym skoncze....oby nie zawiele bo nie udzwigne:baffled:
Ja mam taki sam rozmiar w wychodziłam z 70 E więc i pod biustem trochę więcej:szok: Ja szukałam na aukcji i są fajne, sama się zastanawiam czy nie kupić takiego odpinanego do karmienia tylko z usztywnieniem.

reklama
ojej.. ale gadżecik.. ja mam masę przytulanek.. ale i tak wolałam kłaść synka sobie na piersi i tak sobie leżeliśmy.. nie ma nic piękniejszego i żadna zabawka tego nie zastąpi..

rany jakie Wy cudenka kupujecie. W przyszlym tygodniu ja zaczne powoli, wyjme i zobacze co mam po kubie i zaczne zakupy.

bylam w Lidlu. U nas chyba sie nauczyli ze malo nie mozna dac bo w mig nie ma wiec dzis bylam mile zaskoczona. Wszystko bylo. Bodziakow pelno. LEginsy tez kupilam. Tuniki nie bralam bo jakos mi sie nie podobaly.
Wzielam body na 62/68. Dwie paczki z krotkim i jedna z dlugim rekawem. A i wzielam tez paczke pieluszek tetrowych.

heh, ja tez już po lidlu :) specjalnie pojechałam przed pracą ok 8 rano - myślę sobie pewnie będą pustki, a tam już pełno brzuszków przy koszykach :)
też kupiłam leginsy i body

reklama
Do góry