reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

sonkaa, tak powoli się rozkręcam, od czegoś trzeba zacząć :-) Nawet za dużego wyboru nie miałam u nas w Cocodrillo, prawie wszystko typowo letnie. Widziałam za to cudną bluzę, ale same większe rozmiary i cena 89zł szybko mnie zniechęciły. Siostra oglądała w Reserved i mówiła, że też mało takich maleńkich, za to spory wybór w h&m i smyku. Ale to już do Warszawy będę musiała się przejechać. Akurat na dzień dziecka coś poszukam :-)

Przeglądam sobie właśnie w necie różne ubranka dla Małej, a ona tak szaleje jakby chciała powiedzieć: "Mamo kup mi to! I to!" he he :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mimi-popatrz na stronie 5-10-15,bo już mówiłam,że są fajne ubranka i można upolować śpioszki,pajacyki czy nawet male rurki za 19,99 :-) a koszt przesyłki wynosi 12zł. chyba że koszt ubranek przekroczy 100zł,wtedy wysyłają gratis :-)

Ja też wróciłam z Lidla :-D Kupiłam spodnie, leginsy i dwie tuniki (różowa i szara). Powiem Wam, że jestem mega pozytywnie zaskoczona jakością - spodnie przymierzyłam w domu i stwierdziłam, że nie ściągam już :-) Myślę, że nawet po porodzie mi posłużą na jakiś jogging. Żałuję tylko, że nie było już rozmiaru L szarej tuniki, bo byłaby lepsza na duży brzuszek. Pieluchy oglądałam, ale wydawały mi się strasznie rzadko tkane, więc odpuściłam.

reklama
A ja dla odmiany nie o Lidlu:-)

Chcę Wam plecić bodziaki w C&A. Są 5-paki z krótkim rekawem po 29,90, białe i kremowe z nadrukami (uniseks, żadne tam różowe motylki ani niebieskie helikoptery). Wzięłam dwie paczki, na 56 i 62cm.

No i przyszły mi dziś kaftaniki i półśpiochy z allegro
Kaftanik biały dla noworodka 56,100% bawełna napki (2338802732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Półśpiochy 56,100%mięciutka bawełna,polski produkt (2339598679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mogę polecić tego sprzedawcę, zamówiłam kilka innych rzeczy jeszcze i wszystko fajne, szybko i niedroga wysyłka.

Do góry