reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

sonkaa, tak powoli się rozkręcam, od czegoś trzeba zacząć :-) Nawet za dużego wyboru nie miałam u nas w Cocodrillo, prawie wszystko typowo letnie. Widziałam za to cudną bluzę, ale same większe rozmiary i cena 89zł szybko mnie zniechęciły. Siostra oglądała w Reserved i mówiła, że też mało takich maleńkich, za to spory wybór w h&m i smyku. Ale to już do Warszawy będę musiała się przejechać. Akurat na dzień dziecka coś poszukam :-)

Przeglądam sobie właśnie w necie różne ubranka dla Małej, a ona tak szaleje jakby chciała powiedzieć: "Mamo kup mi to! I to!" he he :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mimi-popatrz na stronie 5-10-15,bo już mówiłam,że są fajne ubranka i można upolować śpioszki,pajacyki czy nawet male rurki za 19,99 :-) a koszt przesyłki wynosi 12zł. chyba że koszt ubranek przekroczy 100zł,wtedy wysyłają gratis :-)

Ja też wróciłam z Lidla :-D Kupiłam spodnie, leginsy i dwie tuniki (różowa i szara). Powiem Wam, że jestem mega pozytywnie zaskoczona jakością - spodnie przymierzyłam w domu i stwierdziłam, że nie ściągam już :-) Myślę, że nawet po porodzie mi posłużą na jakiś jogging. Żałuję tylko, że nie było już rozmiaru L szarej tuniki, bo byłaby lepsza na duży brzuszek. Pieluchy oglądałam, ale wydawały mi się strasznie rzadko tkane, więc odpuściłam.

reklama
A ja dla odmiany nie o Lidlu:-)

Chcę Wam plecić bodziaki w C&A. Są 5-paki z krótkim rekawem po 29,90, białe i kremowe z nadrukami (uniseks, żadne tam różowe motylki ani niebieskie helikoptery). Wzięłam dwie paczki, na 56 i 62cm.

No i przyszły mi dziś kaftaniki i półśpiochy z allegro
Kaftanik biały dla noworodka 56,100% bawełna napki (2338802732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Półśpiochy 56,100%mięciutka bawełna,polski produkt (2339598679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mogę polecić tego sprzedawcę, zamówiłam kilka innych rzeczy jeszcze i wszystko fajne, szybko i niedroga wysyłka.

Do góry