reklama
mimii -ja to wszystko przeliczyłam, posegregowałam i okazało się, że brakuje mi tylko rozpinanych body z krótkim rękawem w rozmiarze 56 (2-3 sztuki) i 2-3 śpiochów bawełnianych w rozmiarze 62, więc jeśli chodzi o ubranka, to powoli będę przerzucac się na wiosenno - letnie rozmiary, bo przecież nie dam rady tak czekać :-)
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Ładne ubranka kupujecie :-), ja się przestawiam z różowego na jego brak i na traktory na aplikacjach ;-)
malinowa P - ja już wykonałam tę operacje myślową :-) i oprócz traktorów dochodzą samoloty i wszelkie pojazdy, paseczki, krateczki i na szczęście nieograniczona liczba gatunków zwierzątek (z naciskiem na gatunki wymarłe :-) )
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Myślę, ze do jutra i ja się oswoję i na różowe już nawet nie będę zwracała uwagi. Pozostanie tylko wanna Ale ona to taki amarant, nie typowy majtkowy róż ;-)
Zobacz załącznik 467702 synusiowy dres :-)
Zobacz załącznik 467702 synusiowy dres :-)
Ostatnia edycja:
erde
Szczęśliwa Mama :]
upolowałam dzisiaj u nas na targu 2 namiociki 75DD i 75E
Śliczne (zwłaszcza beż - poluję ostatnio na taki), ale Ty to nazywasz namiotami?? Ostatni kupiłam 70H, a obwód nadal rośnie! Już się zastanawiam czy od razu takiego do karmienia nie kupić, wtedy starczyłby na dłużej, ale jak mi dalej będą rosły to bez sensu. Niestety ten przedział rozmiarowy występuje w bardzo niemiłych cenach:-(
reklama
Podziel się: